AK Parti Rize'de Genç Başkanlar Belli Oldu

AK Parti Rize'de Genç Başkanlar Belli Oldu
Ak Parti Rize İl Gençlik Kolları Başkanı Kadir Ali Çelik, Ak Gençlik Rize olarak ilçe kongrelerini tamamladıklarını söyledi.

Ak Parti Rize İl Gençlik Kolları Başkanı Kadir Ali Çelik, yaptığı açıklamada, 12 Eylül'de Kalkandere ilçesiyle başlayan 6. Olağan İlçe Kongre sürecinin 31 Ekim’de yapılan Fındıklı ve Çayeli kongreleriyle tamamlandığını ifade ederek, kongrelere Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı ve Rize Milletvekili Muhammed Avcı ile İl Başkanı İshak Alim, MKYK Üyesi İbrahim Alegöz, ilçe başkanları, ilçe belediye başkanları ve teşkilat mensuplarının katılım sağladığını belirtti.

İl Gençlik Kolları Başkanı Kadir Ali Çelik, Ak Parti gençliği mazisinin İslamiyetin ilk yıllarına kadar uzanan bir hareket olduğunu ifade ederek, “Ak Parti gençliği sadece 19 yıllık bir hareketten ibaret değildir. Ak Gençlik mazisi İslamiyetin ilk yıllarına kadar uzanan bir harekettir. Bizler dün Peygamber Efendimizin yanında Musab bin Umeyr, Kutlu Fetihte Fatih Sultan Mehmet, Başörtüsü mücadelesinde Şule Yüksel Şenler, Türkiye’nin özüne dönüş hareketinde Recep Tayyip Erdoğanız. Sığ ideolojik temellerin çok üstünde, İnsanı yaşat ki devlet yaşasın anlayışıyla, coğrafyanın belirlediği sınırların çok ötesinde gönül coğrafyamızda verdiğimiz mücadele yaptığımız iş her ne olursa olsun, o işin Recep Tayyip Erdoğan'ı olmak gayesiyle hareket ediyoruz. Ne mutlu ki bu coşkulu salonlarda, genç kardeşlerimizin yüksek teveccühleriyle taşıdığımız bayrağı daha ileriye götürme şansına sahibiz. Görevi devralacak kardeşlerimize tek bir uyarım olacak. Gece başımızı yastığımıza koyduğumuzda kendimizden razı olacak bir gün geçirmiş olalım.'' Dedi.

İl Başkanı İshak Alim’in kongrelerde yaptığı konuşmalarda gençlik kollarının bir geleneği olan Türk siyasetine nice değerler kazandırmanın devam edeceğini kaydettiğini belirten Gençlik Kolları Başkanı Çelik, Alim’in konuşmalarında şunları kaydettiğini söyledi: “Gençlik Kollarımız Türk siyasetine nice değerler kazandırmış olup, bu geleneğini sürdürecektir. Bu gençlik teşkilatı mezuniyeti olmayan, sürekli öğrenilen bir okuldur. Yarının belediye başkanları, ilçe başkanları, il başkanları ve milletvekilleri bu kadrolardaki gençlerdir. Bu kutlu dava için gece gündüz çalışan gençlerimizle gurur duyuyoruz. Dün bizlerinde içinde bulunduğu gençlik kolları teşkilatımız, tıpkı bugün olduğu gibi geleceğin yöneticilerini yetiştirecek. Teşkilatlarımızın dinamosu olan, enerjileri ve heyecanlarıyla bize motivasyon kaynağı olan gençlerimize bu yeni dönemde de başarılar diliyorum.''

Çelik, maske, mesafe ve hijyen kurallarına uygun bir şekilde gerçekleştirdikleri kongreler sonucu; Ardeşen İlçe Gençlik Kolu Başkanlığına Furkan Canca, Çamlıhemşin İlçe Gençlik Kolu Başkanlığına Özcan Yağcı, Çayeli İlçe Gençlik Kolu Başkanlığına Osman Durmuş, Derepazarı İlçe Gençlik Kolu Başkanlığına Yunus Kardaş, Fındıklı İlçe Gençlik Kolu Başkanlığına Güler Tonyalı, Hemşin İlçe Gençlik Kolu Başkanlığına Beyza Güzey, Güneysu İlçe Gençlik Kolu Başkanlığına Emre Torpil, Kalkandere İlçe Gençlik Kolu Başkanlığına Emre Başaran, İyidere İlçe Gençlik Kolu Başkanlığına Özay Topal, İkizdere İlçe Gençlik Kolu Başkanlığına Ahmet Yazıcı ve Pazar İlçe Gençlik Kolu Başkanlığına Abdurrahman Karahan’ın seçildiğini kaydetti.

ak-genclik-rize,-ilce-kongrelerini-tamamladi-(3).jpgak-genclik-rize,-ilce-kongrelerini-tamamladi-(4).jpgak-genclik-rize,-ilce-kongrelerini-tamamladi-(1).jpgak-genclik-rize,-ilce-kongrelerini-tamamladi-(2).jpgak-genclik-rize,-ilce-kongrelerini-tamamladi-(5).jpgak-genclik-rize,-ilce-kongrelerini-tamamladi-(6).jpgak-genclik-rize,-ilce-kongrelerini-tamamladi-(7).jpgak-genclik-rize,-ilce-kongrelerini-tamamladi-(8).jpgak-genclik-rize,-ilce-kongrelerini-tamamladi-(9).jpgak-genclik-rize,-ilce-kongrelerini-tamamladi-(11).jpgak-genclik-rize,-ilce-kongrelerini-tamamladi-(12).jpg