AK Parti Rize'de Hizmeti Köylere Taşıdı

AK Parti Rize'de Hizmeti Köylere Taşıdı
AK Parti Rize ile bütünleşmeye ve Rize'nin tüm köylerine hizmet götürme noktasında bir kez daha buluştu. Rize İl Genel Meclis Grup Toplantısında Rize'nin köylerinin sorunları masaya yatırıldı.

AK Parti Rize İl Genel Meclis Grup Toplantısı İl Başkan Vekili Muhammed Avcı Başkanlığında  AK Parti Rize İl Başkanlığı Toplantı Salonunda gerçekleşti. Toplantıya İl Genel Meclis Başkanı Hakan Gültekin ve AK Parti Rize İl Genel Meclis Üyeleri katıldı. Toplantıda Rize'ye bağlı köylerin sorunları ile çözüm yolları masaya yatırılırken Ak Parti Rize Milletvekili Hasan Karal'ın köy ziyaret programlarının bu yönde faydasının büyük olduğu vurgulandı.

İl Başkan Vekili Muhammed Avcı'nın aylık siyasi olaylarla ilgili meclis üyelerine genel bir değerlendirme ve bilgilendirme yapmasının ardından gündemdeki konulara geçildi. İl Genel Meclis Başkanı Hakan Gültekin ve Ak Parti İl Genel Meclis Grubu Başkan Vekili Yakup Samangül’ün sunumları değerlendirilerek Aylık encümen ve meclis çalışmaları hakkında müzakereler yapıldı. Ardından il genel meclis üyelerinin ilçelerinde yaptıkları çalışmalar hakkında görüşmelere geçildi.

ak-parti-rize-il-genel-meclis-grup-toplantisi-1.jpg

Köylerde yapılan çalışmaların değerlendirilmesi ve yaşanan aksaklıkların giderilmesi konusunun değerlendirldiği toplantıda Ak Parti Rize Milletvekili Hasan Karal'ın köy ziyaretleri programlarının köylerde çok olumlu gelişmeler doğurduğu ve bu programın yoğunlukla devam etmesi gerektiği görüşü il genel meclis üyeleri tarafından dile getirildi.

Toplantı, önümüzdeki dönemde hizmet noktasında atılması planlanan adımların müzakerelerinin ardından sona erdi.

ak-parti-rize-il-genel-meclis-grup-toplantisi-2.jpg