Ak Parti Rize'de Kahvaltılı Toplantı

Ak Parti Rize'de Kahvaltılı Toplantı
AK Parti Rize İl Başkanlığı Yürütme ve Yönetim Kurulu Üyeleri, AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal'ın da katıldığı sabah kahvaltısında bir araya gelerek toplantı gerçekleştirdi.

AK Parti Rize İl Başkanı Hikmet Ayar öncülüğünde bir araya gelen AK Parti Rize İl Yönetim Kurulu Üyeleri, Teşkilat ve sürdürülen çalışmalar hakkında istişare etti.

Gerçekleşen toplantı ile ilgili olarak AK Parti Rize İl Başkanı Hikmet Ayar yaptığı konuşmada, "Teşkilat olarak zaten haftanın çoğu günleri Partimizde buluşup uzun toplantılar gerçekleştiriyoruz. Bugün bir farklılık olarak bu toplantımızı kahvaltı organizasyonu ile birleştirmek istedik. Bizler sadece toplantıdan toplantıya görüşmekten ziyade, bir aile edası içinde çeşitli aktivitelerle birbirimize olan bağımızı güçlendirerek çalışmalarımıza ivme kazandırıyoruz" ifadesini kullandı.

ak-parti-rize-kahvaltida-bulustu-1.jpg

Konuşmasına devam eden Ayar "Bugünkü kahvaltımıza icabetinden dolayı sayın vekilimiz Hasan Beye teşekkür ediyorum. Çalışma sistemimizde aile bağlarının hakim olduğunu sürekli dile getiriyoruz. İyi bir şekilde çalışmak isteyen gruplar, birbirlerini iyi tanımalı ve anlamalıdırlar. Allah'a şükürler olsun teşkilatımız tam bir uyum ve aile edası içindedir. Tekrar bu buluşmamızın Partimize ve şehrimize hayırlar getirmesini diliyorum" şeklinde konuştu.

Yaklaşık iki saat süren toplantı karşılıklı fikir alışverişleri ve genel durum değerlendirmelerinin ardından sona erdi.

ak-parti-rize-kahvaltida-bulustu-2.jpg