Ak Parti Rize'de Kongreler Sonrası İlçe Başkanlarıyla İlk Toplantı Yapıldı

Ak Parti Rize'de Kongreler Sonrası İlçe Başkanlarıyla İlk Toplantı Yapıldı
Kasım ayında yapılan AK Parti 5. Olağan İlçe Kongreleri sonrası AK Parti İl Başkanı Hikmet Ayar, İlçe Başkanlarıyla ilk toplantısını gerçekleştirdi.

Her ay düzenli olarak yapılan AK Parti İlçe Başkanları toplantılarına Aralık Ayı toplantısı ile devam edildi.  İl Başkanı Hikmet Ayar başkanlığında Ak Parti İl Başkanlığı toplantı salonunda yapılan toplantıya; ilçe başkanları, il yürütme kurulu üyeleri, kadın kolları başkanı Nuran Alim ve Gençlik Kolları Başkanı Abdullah Oğuz Hut da katıldı.

ak-parti-il-baskani-hikmet-ayar,-kongreler-sonraso-ilce-baskanlariyla-ilk-toplantisini-gerceklestirdi2.jpg

Kongreler sonrası ilk toplantı olmasından dolayı yeni isimlerin de ilk kez yer aldığı toplantıda, İl Başkanı Hikmet Ayar, ilçe kongrelerini sorunsuz bir şekilde ve şölen havasında gerçekleştirdiklerini vurgulayarak, “Kongreler sonucunda ilçelerimizde yeni kadrolar oluştururken değişen ilçe başkanlarımız da oldu. Kurduğumuz yeni kadrolarla birlikte daha da güçlenerek yolumuza devam ediyoruz. İşimiz çok. Yeni Türkiye yolunda sağlam adımlarla ilerlemek için teşkilat çalışmalarımıza her zaman olduğu gibi çok önem vermeliyiz. Yeni kadrolarla birlikte daha çok çalışıp daha çok üretmeliyiz. İlçelerimizin sorunlarını yakından takip ederek vatandaşlarımızla sürekli diyalog halinde olmalıyız.” dedi.

ak-parti-il-baskani-hikmet-ayar,-kongreler-sonraso-ilce-baskanlariyla-ilk-toplantisini-gerceklestirdi-1.jpg