AK Parti Rize’de Kurucular Kurulundan Birlik Beraberlik Toplantısı

AK Parti Rize’de Kurucular Kurulundan Birlik Beraberlik Toplantısı
AK Parti Rize’de kurucular kurulu üyeleri bir araya geldi. Toplantı sonunda birlik beraberlik mesajı verildi.

Bu yıl, 18. kuruluş yıl dönümünü kutlayan AK Parti’de Rize İl Kurucular Kurulu üyeleri AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Rize Milletvekili Hayati Yazıcı’nın da katıldığı toplantıda bir araya geldi.

Yazıcı’nın başkanlık yaptığı toplantıya, aynı zamanda kurucular kurulu üyesi olan AK Parti Rize İl Başkanı İshak Alim, Rize Eski Milletvekili Hasan Karal, Eski İl Başkanı Yılmaz Katmer ve kurucular kurulu üyeleri katıldı.

Birlik ve beraberliğin pekiştirildiği ve toplantı sonunda birlik ve beraberlik mesajının verildiği toplantı sonrasında İl Başkanı İshak Alim, yaptığı açıklamada, “Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde kıymetli kurucularımızın da ilimizde atmış olduğu cesur adımlarla partimiz, ülkemizde kalkınma ve şahlanma sürecini başlatmış ve bugün dünya liginde ilk sıralarda yerini almıştır. Bu anlamlı günde bir arada olmaktan onur duyduğum kurucularımıza tekrar teşekkür ediyor, her birinin yaptığı gibi aldığımız hizmet bayrağını daha da yukarıya taşıyacağımızı belirtmek istiyorum.” dedi.

ak-parti-rizede-kurucular-kurulu-uyeleri-toplandi.jpg