Ak Parti Rize'de Merkez İlçe ile İlk İftar

Ak Parti Rize'de Merkez İlçe ile İlk İftar
AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal ve AK Parti Rize İl Başkanı Hikmet Ayar, AK Parti Rize Merkez İlçe Başkanlığı ile ilk iftarını gerçekleştirdi.

Yeni oluşturulan Merkez İlçe Yönetimi ile Rize'nin Müftü Mahallesindeki bir dinlenme tesisinde buluşan AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal ve AK Parti Rize İl Başkanı Hikmet Ayar, oruçlarını burada teşkilatla beraber açtı.

AK Parti Rize Merkez İlçe Başkanlığının düzenlemiş olduğu iftar buluşmasına AK Parti Rize İl Yönetim Kurulu Üyeleri, AK Parti Rize Merkez İlçe Başkanı İshak Alim ve Yönetimi de katıldı.

ak-parti-rizede-merkez-ilce-ile-ilk-iftar-1.jpg

ak-parti-rizede-merkez-ilce-ile-ilk-iftar-2.jpg

İftar yemeğinin ardından yeni oluşturulan yönetimin genç ve dinamik bireylerden oluştuğunu vurgulayan Karal, "Böylesine güzel bir şekilde bizleri ağırladığınız için sizlere teşekkür ediyorum. AK Parti teşkilatının mantalitesini kavramış, bizlerin bir partiden ziyade bir aile olduğu bilincine varmış bir merkez ilçe teşkilatımız var. Önümüzdeki seçim süreçlerinde sahaya çıkmak için hazır olan bir teşkilatımız var. Bu teşkilatımız aynı zamanda genç ve dinamik. Onlar kendilerine verilen görevi en iyi şekilde yerine getirecektir. Ben inanıyorum ki yarınlarımız bu günlerimizden daha aydınlık olacaktır" şeklinde konuştu.

Müftü Mahallesinde gerçekleştirilen iftar programı daha sonra çevre mahalle muhtarlarının da katılımları ile sohbete dönüştü.

ak-parti-rizede-merkez-ilce-ile-ilk-iftar-3.jpg

ak-parti-rizede-merkez-ilce-ile-ilk-iftar-4.jpg

ak-parti-rizede-merkez-ilce-ile-ilk-iftar-5.jpg