Ak Parti Rize'de Sandık Eğitim Toplantıları Devam Ediyor

Ak Parti Rize'de Sandık Eğitim Toplantıları Devam Ediyor
AK Parti Rize Teşkilatı tarafından teşkilat mensuplarına yönelik başlatılan Cumhurbaşkanlığı Seçimi öncesi sandık eğitim toplantılarına hız verildi.

AK Parti Rize İl Teşkilatı, yaklaşan cumhurbaşkanlığı seçimi dolayısıyla teşkilat mensuplarına yönelik başlatmış olduğu sandık eğitim toplantılarına devam ediyor. İyidere ve Güneysu'nun ardından Rize Merkezde de yapılan sandık eğitim toplantılarıyla seçim günü uyulması gereken kuralar sandıktaki görevlilere anlatılıyor.

Merkez ilçe toplantı salonunda İl Başkanı Hikmet Ayar başkanlığında yapılan toplantıya, İl Başkan Yardımcısı Seçim İşleri Başkanı Ali Haydar Er, İl Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanı Harun Mertoğlu, Merkez İlçe Başkanı Murat Saadettin Türüt, merkez ilçe yönetim kurulu üyeleri, belediye meclis üyeleri, köylerin sandık kurulları asil, yedek ve müşahitleri ile köy başkanları katıldı.

murat-sadettin-turut-harun-mertoglu-hikmet-ayar-ali-haydar-er.jpg

Toplantıda sandık kurulu üyelerinin seçimden önce, seçim günü ve seçimden sonra uyması gereken kurallardan bahsedilerek şikâyet ve itirazlarla ilgili sandık başında yapılması gerekenler anlatıldı. Toplantı soru cevap kısmının ardında sona erdi.

ak-parti-rizede-sandik-egitim-toplantilari-devam-ediyor-1.jpg