AK Parti Rize’de Siyaset Akademisi Başlıyor

AK Parti Rize’de Siyaset Akademisi Başlıyor
AK Parti Rize İl Başkanı Muhammed Avcı siyaset akademisi kayıtlarının başladığını ve 19 Ocak tarihine kadar başvuruların devam edeceğini söyledi.

İl Başkanı Muhammed Avcı konuyla ilgili yaptığı açıklamada; “ Önümüzdeki şubat ayında 18. dönemi başlayacak olan Siyaset Akademimiz, “1919’dan 2019’a Milletin Emrinde Aydınlık Geleceğe” eğitim programı adı altında Sayın Cumhurbaşkanımızın “Dünya 5’ten Büyüktür”, “2023 Vizyonu” ile “Yerli ve Milli Ekonomi” konularının tartışılacağı, özellikle dünyadan örnekler ile somut uygulamalara dayalı, ayrıca içerisinde kişisel gelişim konularını da kapsayan bir akademi programı müfredatından oluşmaktadır.

508645.jpg

AK Parti Siyaset Akademisi herhangi bir siyasi kimlik gözetmeksizin tüm Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarını geleceğin Türkiye’sinin şekillenmesinde etkin rol üstlenecek bireyler olarak konumlandırıp, hem siyasal hem de kültürel donanım kazandırmak, bu sayede siyasi hassasiyetleri olan sorumluluk sahibi vatandaşlar kılabilmek adına kendine bir görev edinmiştir.

Akademimizin kayıtları 8 Ocak’ta başlamış olup 19 Ocak 2018 tarihine kadar il Başkanlığımızda kabul edilecektir. Gerekli tüm bilgilendirmeler ve kayıtlar için vatandaşlarımızı il Başkanlığımıza davet ediyoruz. Özellikle siyaset hayatında aktif olarak yer almak isteyen vatandaşlarımız için bu akademinin kaçırılmaması gereken bir fırsat olarak önümüze geldiğini değerlendiriyorum. Akademi sonucunda başarı gösteren katılımcılara sertifikalandırma ve ödüllendirme gerçekleştirilecektir. Bu Akademinin şimdiden hem ilimiz, hem ülkemiz açısından hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum.” Dedi.