Ak Parti Rize'de Startı Verdi

Ak Parti Rize'de Startı Verdi
Ak Parti Rize'de startı verdi. İlk ilçe kongresinin gerçekleştiği Çayeli'nde Ali Kar yeniden başkanlığa seçildi.

Ak Parti Rize'de startı verdi ve ilk ilçe kongresini Çayeli'nde gerçekleştirdi.

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti)'nin Çayeli İlçe Başkanlığı'nın 4. Olağan Kongresi'nde Ali Kar yeniden başkanlığa seçildi.

Çayeli Kültür Merkezinde  gerçekleşen kongrede mevcut başkan Ali Kar ile eski ilçe başkan yardımcısı Osman Mutlu başkanlık için yarıştı. 423 delegeden 304 delegenin oy kullandığı seçimde mevcut başkan Ali Kar oylanın 261’ini alarak yeniden başkanlığa seçilirken, diğer aday Osman Mutlu ise 43 oy aldı.

Yoğun bir katılımın gerçekleştiği kongreye Rize Milletvekili Hasan Karal, AK Parti Rize İl Başkanı Hikmet Ayar, il yönetim kurulu üyeleri, ilçe başkanları, belediye başkanları ve çok sayıda partili katıldı.

AK Parti Rize İl Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Muhammed Avcı, yeniden Çayeli ilçe başkanlığına seçilen Ali Kar ve yönetimine başarılar diledi. Sonucun Çayeli için ve teşkilatlarımız için hayırlı olmasını diliyorum diyen Avcı, kongre takvimi ile ilgili de bilgi verdi.

muhammet-avci-ak-parti-rize-il-baskan-yardimcisi.jpg

Avcı, ilçe kongrelerine Çayeli ilçesi ile başladıklarını belirterek, "20 Kasım’da Gündoğdu beldesi ile devam edecek olan kongrelerimiz, 26 Kasım 2011'de Çamlıhemşin, 27 Kasım 2011'de il gençlik kolu, 03 Aralık 2011'de Fındıklı, 04 Aralık 2011'de Pazar ilçemizle devam edecek.

4 Aralıktan sonra ilçe kongrelerimize ocak ayının sonuna kadar ara vereceğiz ve şubat ayı içinde bütün ilçe kongrelerimizi tamamlamış olacağız. İnşallah Nisan-Mayıs aylarında il kongremizi yaparak kongre takvimini bitirmiş olacağız" dedi.