Ak Parti Rize’de Temayül 1.’si Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Görüşecek!

Ak Parti Rize’de Temayül 1.’si Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Görüşecek!
Ak Parti Rize Milletvekili Aday Adayı Av. Harun Mertoğlu’nun temayül yoklamasından birinci çıktığı öğrenildi.

Ak Parti Genel Merkezi’nin almış olduğu karar gereğince milletvekillerinden ve bir dönem önceki il başkanlarından milletvekili aday adayı olanların katılmadığı temayül yoklamasına Rize’de 23 aday adayından 21’i katıldı. Rize Milletvekili Hasan Karal ile bir dönem önceki Ak Parti Rize İl Başkanı Hikmet Ayar’ın Genel Merkezin almış olduğu karar gereğince katılmadığı temayül yoklamasında Av. Harun Mertoğlu’nun birinci sırada çıktığı bilgisine ulaşıldı. Mertoğlu’nun, bugün İstanbul’da düzenlenecek olan ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın da katılacağı 2. Zümrüdüanka ödül gecesinde Erdoğan ile özel bir görüşme yapması bekleniyor.

4 Mart Çarşamba günü (bugün) Türkiye Yeşilay Cemiyeti tarafından Yeşilay Haftası kapsamında İstanbul Cemal Reşit Rey konser salonunda düzenlenecek olan ve ödüllerini Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın vereceği 2. Zümrüdüanka ödül gecesine Yeşilay Rize Şube Başkanı aynı zamanda Ak Parti Rize Milletvekili Aday Adayı Av. Harun Mertoğlu da davet edildi.

4 Mart Çarşamba günü saat 18.30da kokteyl ile başlayacak olan ödül gecesi 19.00’da açılış konuşmaları ile devam edecek. Gece 20.00’da başlayacak ödül töreninin ardından program sona erecek. Programın ardından ise Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Ak Parti Rize Milletvekili Aday Adayı Yeşilay Rize Şube Başkanı Av. Harun Mertoğlu ile özel bir görüşme yapması bekleniyor.