AK Parti Rize'de Teşkilat Akademisi Başlıyor

AK Parti Rize'de Teşkilat Akademisi Başlıyor
AK Parti’de 2023 seçimlerine teşkilatı hazırlamak için başlatılan eğitim atağının Rize'deki ayağı başlıyor.

AK Parti Genel Merkez AR-GE ve Eğitim Başkanlığı tarafından “Bu hikayenin kahramanı sensin” sloganıyla 81 ilde üç kademe, İl ve ilçe ana kademe, kadın ve gençlik kolları başkanlıklarına bağlı yöneticilerin katılımları ile gerçekleştirilecek olan teşkilat içi eğitim programlarının Rize ayağı, 27-28 Kasım 2021 tarihlerinde İsmail Kahraman Kültür Merkezinde gerçekleştirilecek.

AK Parti Rize İl Başkanı İshak Alim, “AK Parti Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde ve AK Parti Genel Merkez AR-GE ve Eğitim Başkanı Mustafa Şen ve yönetiminin koordinatörlüğünde Türkiye çapında başlatılan teşkilat içi eğitim programının Rize ayağını bu hafta sonu başlatıyoruz. Birbirinden değerli katılımcıların yer alacağı bu eğitim programında bilgi ve tecrübe aktarımı ile teşkilat mensuplarımız her alanda yetkinlik sahibi olacaklardır. Genel Merkez Ar-Ge ve Eğitim Başkanlığımız tarafından düzenlenen eğitimlerin ilk aşaması ‘Liderlik Okulu’ ile Ankara’da başlamıştı. Bizlerde bu eğitimlere 81 ilde ana kademe, kadın kolları ve gençlik kolları başkanlarımızla birlikte katılmış ve çok verimli bir eğitim programı gerçekleştirmiştik. 81 ilde başlatılan bu program neticesinde parti teşkilatlarımız ve yöneticilerimiz, 10 farklı alanda çok kapsamlı bir eğitim programına tabi tutulacak, bu eğitimlerle AK Parti teşkilatlarımızı 2023 seçimlerine doğru daha hazır bir hale getireceğiz inşallah. AK Parti kurumsal olarak teşkilat içi eğitimlere ve parti yöneticilerimizi sosyal hayata hazırlayacak eğitimlere her zaman önem vermektedir.” dedi.

Önemli isimler Rize’ye geliyor

‘Bu Hikâyenin Kahramanı Sensin’ Sloganıyla Türkiye çapında başlatılan eğitim programının Rize ayağı 27- 28 Kasım 2021 tarihlerinde, 10.00-17.00 saatleri arasında İsmail Kahraman Kültür Merkezinde gerçekleştirilecek.

İki gün sürecek olan eğitim programlarında Cumhurbaşkanı Başdanışmanı M.Mücahit Küçükyılmaz, AK Parti Siyasi ve Hukuki İşler Başkanı ve Rize Milletvekili Hayati Yazıcı, AK Parti Tanıtım ve Medya Başkanı İzmir Milletvekili Hamza Dağ, Adana Milletvekili Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Ahmet Zenbilci, Türkiye Cumhuriyeti Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Serdar Çam, Artvin Milletvekili Ertunç Erkan Balta, Savunma Strateji ve Güvenlik Uzmanı Yusuf Alabarda, Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümü öğretim üyesi Hasan Basri Yalçın, Sanatçılar Uğur Işılak ve Dursun Ali Erzincanlı Rize’ye gelerek, 10 farklı konuda eğitim verecek.