AK Parti Rize'den Aşure İkramı. İl Başkanı Alim: "Milletimizden Aldığımız Güçle Bugünlere Geldik"

AK Parti Rize'den Aşure İkramı. İl Başkanı Alim: "Milletimizden Aldığımız Güçle Bugünlere Geldik"
AK Parti Rize İl Başkanlığı, Muharrem ayı dolayısıyla Tuzcuoğlu Memişoğlu Parkında Aşure ve lokma dağıtımı gerçekleştirdi.

AK Parti Rize İl Başkanlığınca Muharrem ayı ve partinin 21. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla Tuzcuoğlu Memişağa Parkında vatandaşlara aşure ve lokma ikramında bulunuldu. Düzenlenen etkinlikte vatandaşlara aşure ve lokma dağıtımında bulunan AK Parti Rize İl Başkanı İshak Alim, “Milletimizden aldığımız güçle bu günlere geldik. Bir olduk 21 olduk. Bu kutlamayı da yine vatandaşlarımızla bir arada olarak yapmak istedik” dedi.

AK Parti Rize İl Başkanı İshak Alim, AK Parti Rize Milletvekili Osman Aşkın Bak, İl Gençlik Kolu Başkanı Mariye Müberra Arıcı ve teşkilat mensupları, Tuzcuoğlu Memişağa Parkında vatandaşlara aşure, lokma ve AK Parti’nin 21. kuruluş yıl dönümü münasebetiyle Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kuruluş yıl dönümü mesajını dağıttı.

Muharrem ayı ve AK Parti’nin kuruluş yıl dönümü münasebetiyle böyle bir etkinlik gerçekleştirdiklerini aktaran İl Başkanı Alim, “Partimizin Allah’a hamdolsun 21. Kuruluş yıl dönümünü kutlamaktayız.14 Ağustos 2001 yılında “Aydınlığa açık, karanlığa kapalı” sloganı ile siyaset tarihinde yerini alan girdiği tüm seçimlerden halkın teveccühü ile zaferle çıkan AK Partimiz 21 yaşında. Kuruluşumuzdan günümüze kadar hep yanımızda olan teşkilat mensuplarımıza ve milletimize şükran borçluyuz. Milletimizden aldığımız güçle bu günlere geldik. Bir olduk 21 olduk. Bu kutlamayı da yine vatandaşlarımızla bir arada olarak yapmak istedik. İçinde bulunduğumuz muharrem ayının nişanesi birlik,beraberlik ve dayanışmanın sembolü aşure ve geleneksel tatlılarımızdan lokma ile vatandaşlarımıza ikramlarda bulunduk. Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın kuruluş yıl dönümümüzle ilgili mesajını hemşehrilerimize iletmek istedik. Partimizin birlik ve beraberlik içinde başarılarla dolu daha nice 21’li yaşları olmasını dilerim” dedi.

ak-parti-rize-il-baskanligi-tuzcuoglu-memisoglu-parkinda-asure-ve-lokma-dagitimi-gerceklestirdi-1.jpgak-parti-rize-il-baskanligi-tuzcuoglu-memisoglu-parkinda-asure-ve-lokma-dagitimi-gerceklestirdi-2.jpgak-parti-rize-il-baskanligi-tuzcuoglu-memisoglu-parkinda-asure-ve-lokma-dagitimi-gerceklestirdi-3.jpgak-parti-rize-il-baskanligi-tuzcuoglu-memisoglu-parkinda-asure-ve-lokma-dagitimi-gerceklestirdi-4.jpgak-parti-rize-il-baskanligi-tuzcuoglu-memisoglu-parkinda-asure-ve-lokma-dagitimi-gerceklestirdi-5.jpgak-parti-rize-il-baskanligi-tuzcuoglu-memisoglu-parkinda-asure-ve-lokma-dagitimi-gerceklestirdi-6.jpgak-parti-rize-il-baskanligi-tuzcuoglu-memisoglu-parkinda-asure-ve-lokma-dagitimi-gerceklestirdi-7.jpgak-parti-rize-il-baskanligi-tuzcuoglu-memisoglu-parkinda-asure-ve-lokma-dagitimi-gerceklestirdi-8.jpgak-parti-rize-il-baskanligi-tuzcuoglu-memisoglu-parkinda-asure-ve-lokma-dagitimi-gerceklestirdi-9.jpg

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
3 Yorum