Ak Parti Rize'den Bölge Müdürü'ne Ziyaret

Ak Parti Rize'den Bölge Müdürü'ne Ziyaret
AK Parti Rize İl Başkanı Hikmet Ayar ve AK Parti Rize İl Yürütme Kurulu Üyeleri Rize'ye kısa bir süre önce kazandırılan Ziraat Bankası Rize Bölge Müdürlüğüne ziyarette bulundu.

Trabzon ili Sürmene ilçsindeden Artvin'e kadar çalışma sahasını eline alacak olan Ziraat Bankası Rize Bölge Müdürlüğü kurulumunun ardından çalışmalara başladı. AK Parti Rize İl Başkanı Hikmet Ayar ve AK Parti Rize İl Yürütme Kurulu Üyeleri Rize'ye kısa bir süre önce kazandırılan Ziraat Bankası Rize Bölge Müdürlüğüne ziyarette bulunarak Ziraat Bankası Rize Bölge Müdürü Murat Öztürk'e "hayırlı olsun" dileğinde bulundu.

hikmet-ayardan-murat-ozturke-ziyaret-1.jpg

AYAR, BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜNÜ RİZEMİZE KAZANDIRDIK FAYDALARI BÜYÜK OLACAKTIR

Rize'ye kazandırdıkları bölge müdürlüğünün Rizemize büyük faydaları olacağını ifade eden Ak Parti Rize İl Başkanı Hikmet Ayar, "Daha önce Trabzon bölge Müdürlüğüne bağlı olarak hizmet gösteren Ziraat Bankası Rize Şubelerinin bugün bir bölge müdürlüğü haline gelmiş olmasından son derece memnunuz. Bu bölge müdürlüğümüzün vatandaşlarımıza bankacılık adına kolaylıklar sağlayacaktır. Tekrar İlimize hayırlı olsun" dedi.

hikmet-ayardan-murat-ozturke-ziyaret-2.jpg

Ziraat Bankası Rize Bölge Müdürü Murat Öztürk ise yaptığı açıklamada, Rize'de böylesine bir görevde bulundukları için mutlu olduklarını ifade ederek, ziyarette bulunan Ak Parti Rize İl heyetine Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi içerisindeki kampüste yeni açılan Ziraat Bankası Şubesi ve şehrin farklı noktalarına yerleştirilen ATM'ler hakkında bilgi verdi.

hikmet-ayardan-murat-ozturke-ziyaret-3.jpg

1.20121107184040.jpg