Ak Parti Rize'den Vali Çakır'a Hoşgeldin Ziyareti

Ak Parti Rize'den Vali Çakır'a Hoşgeldin Ziyareti
AK Parti Rize İl Başkanı Hikmet Ayar ve AK Parti Rize İl Yönetim Kurulu Üyeleri, Rize Valisi Nurullah Çakır'a hoşgeldin ziyaretinde bulunarak başarılar diledi.

AK Parti Rize İl Başkanı Hikmet Ayar ve AK Parti Rize İl Yönetim Kurulu Üyeleri Muhammet Avcı, Alaettin Serdar, Savaş Tabak, Gafur Karaali, Nuran Alim ve Abdülkerim Yazıcı geçtiğimiz günlerde Rize'deki görevine başlayan Rize Valisi Nurullah Çakır'ı makamında ziyaret ederek hayırlı olmasını diledi.

Ziyarette duygu ve düşüncelerini dile getiren AK Parti Rize İl Başkanı Hikmet Ayar, "Daha önce Çorum ilimizde görev yapmış sayın valimizin önceki illerde olduğu gibi şehrimizde de güzel çalışmalar gerçekleştirmesini diliyorum. Bölgemiz için tam ittifak ile çalışmalı, yarınlarımızı bu günlerimizden daha güzel pozisyonlara getirmeliyiz. Sayın Valimize hayırlı olsun diyor, görevlerinde başarılar diliyorum" şeklinde konuştu.

nurullah-cakir-hikmet-ayar.20120825212112.jpg

Görevi süresince milleti baş üstünde tutarak, devletin kural ve kaideleri ile hukukun üstünlüğüne inanarak hizmet edeceklerini ifade eden Rize Valisi Nurullah Çakır, gerçekleşen ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getirerek Ak Parti Rize İl Başkanı Hikmet Ayar ve İl Yönetim Kurulu Üyelerine teşekkür etti. 

alaettin-serdar-nurullah-cakir-hikmet-ayar.jpg

ak-parti-rizeden-rize-valisi-nurullah-cakira-ziyaret.jpg