AK Parti Rize'den Yeniden Refah Partisi Rize İl Başkanlığına Ziyaret

AK Parti Rize'den Yeniden Refah Partisi Rize İl Başkanlığına Ziyaret
AK Parti Rize İl Başkanı İshak Alim, beraberindeki heyetle birlikte Yeniden Refah Partisi Rize İl Başkanlığına hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

AK Parti Rize İl Başkanı İshak Alim, beraberinde Merkez İlçe Başkanı Fatih Köse, Rize Belediye Başkan Adayı Rahmi Metin ve İl Yönetim Kurulu Üyeleriyle birlikte Yeniden Refah Partisi Rize İl Başkanlığına ziyarette bulundu.

Samimi ve sohbet ortamında gerçekleşen ziyarette, Yeniden Refah Partisi Genel Merkez Kurucular Kurulu Üyesi ve Mahalli İdarelerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Cemil Çolak ve İl Başkanı Mehmet Akif Zerdeci ile İl Yönetim Kurulu üyeleriyle bir arayan gelen Alim ve beraberindekiler, hayırlı olsun dileklerini ileterek, görevlerinde kendilerine başarılar diledi.

Yerelde Rize’nin sorunlarının ve yapılması düşünülen çalışmaların görüşülüp karşılıklı fikir alışverişinde bulunulduğu ziyarette AK Parti Rize Belediye Başkan Adayı Rahmi Metin, belediye başkanı seçilmesi halinde tüm STK’larla ortak hareket edeceklerini ve Rize’nin göç veren değil göç alan bir il haline gelmesi için çalışmalarını sürdüreceklerini kaydetti.

ak-parti-rize-il-baskani-ishak-alim,-beraberindeki-heyetle-birlikte-yeniden-refah-partisi-rize-il-baskanligina-hayirli-olsun-ziyaretinde-bulundu-(4).jpg

Genel Başkan Yardımcısı Çolak ile İl Başkanı Zerdeci,gerçekleşen ziyaretle iyi niyet dileklerinden dolayı İl Başkanı ve beraberindeki heyete teşekkür etti.

İl Başkanı Zerdeci Rize için her kim taş üstüne taş koyar ve Rize’nin menfaatine hizmette bulunursa yanında yer alıp bu hizmetlerine destek vereceklerini ifade etti. Başkan Zerdeci, Rize’nin yararına olacak her türlü projede yer alacaklarını belirterek, bu anlamda Rize’nin ve ülkenin kazanımı için yapıcı bir muhalefet göstereceklerini söyledi.

ak-parti-rize-il-baskani-ishak-alim,-beraberindeki-heyetle-birlikte-yeniden-refah-partisi-rize-il-baskanligina-hayirli-olsun-ziyaretinde-bulundu-(2).jpgak-parti-rize-il-baskani-ishak-alim,-beraberindeki-heyetle-birlikte-yeniden-refah-partisi-rize-il-baskanligina-hayirli-olsun-ziyaretinde-bulundu-(3).jpgak-parti-rize-il-baskani-ishak-alim,-beraberindeki-heyetle-birlikte-yeniden-refah-partisi-rize-il-baskanligina-hayirli-olsun-ziyaretinde-bulundu-(1).jpg