AK Parti Rize'nin İlçelerinde Kadın Kolları Kongrelerini Tamamladı

AK Parti Rize'nin İlçelerinde Kadın Kolları Kongrelerini Tamamladı
AK Parti Rize İl Kadın Kolları Başkanı Sema Yağcıtekin, İlçe Kadın Kolları 6. Olağan ilçe kongrelerini tamamladıklarını söyledi.

AK Parti Rize İl Kadın Kolları Başkanı Sema Yağcıtekin, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında Çamlıhemşin ilçesiyle başladıkları İlçe Kadın Kolları 6. Olağan ilçe kongrelerini önceki gün gerçekleştirdikleri Fındıklı İlçe Kongresiyle tamamladıklarını kaydetti. İl Kadın Kolları Başkanı Yağcıtekin, görevi devreden başkan ve yönetimlerine partiye ve kadın kollarına verdikleri hizmetlerden dolayı teşekkür ederek, görevi devralan ve görevini sürdürecek başkan ve yönetimlere görevlerinde başarılar diledi.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde Türkiye'nin 2023 hedeflerine ulaşma gayreti ve 2053 vizyonunu hayata geçirme mücadelesinde AK Kadınlar olarak görevi en iyi şekilde yürütmek için gayret gösterdiklerini ifade eden Yağcıtekin, bu anlayış içerisinde gerçekleştirdikleri ilçe kongreleri sonucunda nöbeti devreden Güneysu, Pazar, İyidere, İkizdere, Kalkandere ve Derepazarı ilçe kadın kolu başkanı ve yönetimlerine partiye ve kadın kollarına verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür etti. Nöbeti devralan ilçe başkanları ve yönetimlerinin de devraldıkları bayrağı en iyi yerlere taşımak için yönetimleriyle birlikte var gücü ile çalışacaklarına inandıklarını ifade eden Başkan Yağcıtekin, “AK Parti’de görev bırakma değil, nöbet değişimi olur. Her şart altında aynı heyecan aynı şevk içerisindeki teşkilatçılık ruhumuzla gerçekleştirdiğimiz ilçe kongrelerimizde bugüne kadar layıkıyla görevi yerine getiren ilçe başkanlarıma ve yönetimlerine teşekkür ediyor, kendilerini yürekten kutluyorum. Görev alacak ve görevine devam edecek olan başkanlarıma ve yönetimlerine de şimdiden başarılar diliyorum." dedi.

İl Kadın Kolları Başkanı Yağcıtekin, kongreler sonrasındaki ilçe kadın kolları başkanlarını şu şekilde açıkladı: “Pazar İlçe Kadın Kolları Başkanı Süheyla Çalışkan, Güneysu İlçe Kadın Kolları Başkanı Şükriye Ergüven, İkizdere İlçe Kadın Kolları Başkanı Neriman Ekşi, Kalkandere İlçe Kadın Kolları Başkanı Kader Çolak, Hemşin İlçe Kadın Kolları Başkanı Özlem Kobal, Çamlıhemşin İlçe Kadın Kolları Başkanı Ümran Demirci, İyidere İlçe Kadın Kolları Başkanı Yasemin Mete, Derepazarı İlçe Kadın Kolları Başkanı Serpil Kalıcı, Çayeli İlçe Kadın Kolları Başkanı Melek Yıldırım, Fındıklı İlçe Kadın Kolları Başkanı Alev Güven, Ardeşen İlçe Kadın Kolları Başkanı Fatma Okutan”

ak-parti-rize-ilce-kadin-kollari-6.-olagan-ilce-kongrelerini.jpg