Ak Parti Rize'nin Temayülünde 1650 Delege Oy Kullanacak

Ak Parti Rize'nin Temayülünde 1650 Delege Oy Kullanacak
Ak Parti Rize İl Başkanı Muhammed Avcı, milletvekilliği aday adayları için yarın (Pazar günü) yapılacak temayül yoklamasında 1650 delegenin oy kullanacağını açıkladı.

AK Parti'de aday adaylık müracaat süresinin tamamlanmasının ardından çalışmalar devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Rize'de düzenlenen aday tanıtım programının ardından yarın (Pazar günü) temayül yoklaması yapılacak.

Bin 650 delegenin oy kullanacağı temayül yoklaması 1 Mart Pazar günü (yarın) Kültür Park Taç Salonda saat 10:00’da başlayacak 16:00’da sona erecek. Temayül yoklamasının koordinatörlüğünü AK Parti İstanbul Milletvekili Bülent Turan ve genel merkezden gelen yetkililer yapacak.

Ak Parti Rize İl Başkanı Muhammed Avcı, yarın yapılacak temayül yoklaması ile ilgili yaptığı açıklamada; “Aday adayı müracaat süresinin tamamlanmasının ardından temayül yoklamaları öncesi düzenlediğimiz aday tanıtım toplantısından tüm aday adaylarımıza kendilerini,  teşkilatlara tanıtma fırsatı verdik. Yarında yapacağımız temayül yoklamalıyla birlikte teşkilatlarımızın görüşlerini almış olacağız. Her teşkilat mensubu kendi iradesiyle oyunu kullanacaktır. Temayül yoklaması aday olmak için tek kriter değildir ama önemli bir kriterdir. Buradan çıkacak sonuç aday belirlemede kullanılacak bir argüman olarak değerlendirilecektir. Tüm aday adaylarına başarılar diliyorum.” dedi.