Ak Parti Sapanca İlçe Teşkilatındaki Bayramlaşmaya Yoğun İlgi

Ak Parti Sapanca İlçe Teşkilatındaki Bayramlaşmaya Yoğun İlgi
AK Parti Sapanca İlçe Teşkilatı binasında bayramın ikinci günü gerçekleşen bayramlaşma töreni kalabalık bir ortamda gerçekleşti.

Bayramlaşma törenine Sakarya Milletvekili Doç. Dr. Ayşenur İslam, Sapanca Belediye Başkanı İbrahim Uslu, Sapanca İlçe Başkanı Nazmi Bostancı, İl Kadın Kolları Başkanı Çiğdem Atabek Erdoğan ve yönetim kurulu üyeleri, İl Başkan yardımcıları, İl Gençlik Kolları yönetim kurulu üyeleri, belediye ve İl genel meclisi üyeleri, Sapanca ilçe teşkilatının ana kademe yönetim kurulu üyeleri, Kadın ve Gençlik Kolları Başkan ve Yönetimleri, Mahalle ve Köy Başkanlarının yanı sıra çok sayıda partili katıldı.

Sakarya Milletvekili Doç.Dr. Ayşenur İslam ilçe teşkilatındaki katılımdan dolayı teşekkürlerini belirterek “Birlik ve beraberlik içinde bayramımızı geçiriyoruz. Hain saldırıda şehit olan askerlerimiz, depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımız var. Hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allahtan rahmet yakınlarına başsağlığı diliyorum. Bayramın birleştirici etkisiyle daha güçlü bir hale geldik ve buna karşı çıkanlara da fırsat vermeyeceğiz. Bu vesileyle herkesin bayramını kutlar sağlıklı, mutlu ve huzurlu günler dilerim ”dedi.

İlçe Başkanı Nazmi Bostancı, Sakarya Milletvekili Doç.Dr. Ayşenur İslam’ın programa katılmasından dolayı duyduğu memnuniyeti belirterek, herkesin bayramını tek tek kutladı.

ak-parti-sapanca-ilce-teskilatindaki-bayramlasmaya-yogun-ilgi-1.jpg

Başkan Bostancı konuşmasında “Sapanca ilçe teşkilatı olarak her bayram oluğu gibi bu bayramda birlik ve beraberlik içinde bir bayram geçiriyoruz. Bu birlik ve beraberliği bozmaya çalışanlara fırsat vermeden, Yönetimimizle, Kadın Kolları ve Gençlik Kollarıyla, mahalle ve köy başkanlarıyla, vatandaşımızla, iç içe ve birlikte Sapanca için çalışmaya devam edeceğiz. Bu sebeple de Kurban Bayramınızı en kalbi duygularımla kutlar, hayırlı bayramlar geçirmenizi dilerim” dedi

Parti binasında yapılan bayramlaşmada misafirlere ikramlarda bulunuldu. Parti binası önünde çektirilen toplu fotoğrafta birliktelik mesajları verildi. 

ak-parti-sapanca-ilce-teskilatindaki-bayramlasmaya-yogun-ilgi-2.jpg