AK Parti Trabzon İl Başkanı Revi'den Rize İl Başkanı Alim'e Tebrik Ziyareti

AK Parti Trabzon İl Başkanı Revi'den Rize İl Başkanı Alim'e Tebrik Ziyareti
AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi, AK Parti Rize İl Başkanlığına atanan İshak Alim'e makamında ziyarette bulunarak kendisini tebrik etti.

AK Parti Rize İl Başkanlığına atanan İshak Alim'e tebrik ziyaretleri devam ediyor. Bu kapsamda AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi beraberindeki yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Başkan Alim'i makamında ziyaret ederek tebrik etti.

Ziyarette Revi, İshak Alim'e hayırlı olsun dileklerini ileterek, "İshak beye almış olduğu bu önemli vazifede başarılar dilerim. Kendisi teşkilatlardan gelen bir arkadaşımız ve bugüne kadar bir çok vazifeyi başarıyla icra etmiş. İnşallah bu görevi de kendisi layıkıyla yerine getirecektir. Gençliği ve dinamizmiyle partimizi Rize'de en iyi şekilde temsil edip, teşkilatıyla birlikte yeni başarılara imza atacaktır." dedi.

ak-parti-trabzon-il-baskani-haydar-revi-ak-parti-rize-il-baskanligina-atanan-ishak-alimi-makaminda-ziyaret-ederek-tebrik-etti-(3).jpg

Alim ise Revi'ye nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkürlerini ileterek,"Komşu ilimizin il başkanı ziyaretimize gelerek bizleri mutlu etmiştir. Bizler AK Parti çatısı altında, Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde aynı davaya hizmet eden kişileriz. Bu anlamda Rize ve Trabzon olarak liderimiz ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a en büyük desteği vermek için çalışacağız. Aynı bölgenin iki şehri olarak birbirimize destek olmaya devam edeceğiz. Bölgemizdeki yatırımların hızlanması için el birliği ile çalışacağız. Yeni Türkiye yolunda bölgemizin kalkınması için çalışmaya ve gayret göstermeye devam edeceğiz." dedi.

ak-parti-trabzon-il-baskani-haydar-revi-ak-parti-rize-il-baskanligina-atanan-ishak-alimi-makaminda-ziyaret-ederek-tebrik-etti-(4).jpgak-parti-trabzon-il-baskani-haydar-revi-ak-parti-rize-il-baskanligina-atanan-ishak-alimi-makaminda-ziyaret-ederek-tebrik-etti-(2).jpgak-parti-trabzon-il-baskani-haydar-revi-ak-parti-rize-il-baskanligina-atanan-ishak-alimi-makaminda-ziyaret-ederek-tebrik-etti-(1).jpg