Ak Parti Trabzon Milletvekili Muhammet Balta:

Ak Parti Trabzon Milletvekili Muhammet Balta:
AK Parti Trabzon Milletvekili Muhammet Balta, referandum çalışmalarını Trabzon'un Ortahisar ilçesinde sürdürdü.

AK Parti Trabzon Milletvekili Muhammet Balta, referandum çalışmalarını Trabzon'un Ortahisar ilçesinde sürdürdü.

16 Nisan'da yapılacak olan halk oylaması öncesi çalışmalarını sürdüren AK Parti Trabzon Milletvekili Muhammet Balta, parti teşkilatı ile birlikte vatandaşları bilgilendirmeye devam ediyor. Toplumun her kesimi ile bir araya gelmeye özen gösteren Milletvekili Balta, her gün farklı bölgelerdeki vatandaşlarla bir araya gelerek yeni sistemin kazanımlarını kendilerine anlatıyor. Beraberindeki AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Temel Altunbaş, ilçe başkan yardımcısı Hüseyin Öztürk, kadın kolları ve gençlik kolları yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Deliklitaş mevkiinde bulunan Hekimoğlu Döküm Sanayi'ni ziyaret ederek İcra Kurulu Başkanı Celil Hekimoğlu ve fabrika çalışanlarıyla bir araya gelen Milletvekili Balta, daha sonra Oto Galericiler sitesi ve bölgede kamu kuruluşlarını ziyaret etti. Balta, "16 Nisan'da Türkiye'nin daha hızlı kalkınması, devletin daha güçlenmesi, milletin daha çok refah içinde olması için hükümet sistemine yönelik bir oylama yapılacak. Bu bir yerel seçim değil, bir genel seçim değil. Bu seçim yıllardır ülkemizin gelişmemizi istemeyen ülkelerin ayağımıza bağlamış olduğu iplerden, kurtulma, üzerimizdeki yükleri hafifleterek ülkenin daha hızlı koşabilmesini sağlamak için yapılacak bir seçimdir. Türkiye artık zayıf hükümetlerin pençesinde kıvranmasın diye, istikrar ve güven iklimini kaybetmesin diye yönetim sistemini değiştiriyoruz. Bugün hamdolsun güçlü bir liderimiz var. Hedefimiz böyle bir dünya lideriyle, güçlü bir hükümetle, milletin desteğiyle daha hızlı koşmak. Bu yapılan düzenleme işte bunun içindir" dedi.

"Siyasi istikrarın olduğu bir ülkede ekonomik istikrar olur"

Bir ülkede ekonomik istikrarın siyasi istikrarla birlikte oluştuğunun altını çizen Balta, "20 yıl geriye dönün. Siyasi istikrarın olmadığı dönemler, ekonomik krizlerin yaşandığı dönemler, yatırımların yapılamadığı, ihracatın yapılamadığı dönemlere bir bakın. İşsizlik ordusunun ortaya çıktığı, ülke ekonomisinin daha kötüye gittiği, Türkiye'nin büyümek bir yana küçülmeye başladığı dönemleri görürsünüz. Ekonomik istikrarın olduğu bir ortamda yatırım olur, üretim olur, ihracat olur. Yeni sistemle istikrarın devamını kalıcı hale getirmiş olacağız. İstikrar daim olunca, bütün projeler son derece hızlı bir şekilde hayata geçmektedir. İşte 16 Nisan'da Allah'ın izni ile artık milli iradenin tam manası ile bu ülkede tesis edilmesi için, vesayet odaklarının tamamıyla ortadan kaldırılması ve ülkemizin kalıcı bir siyasi ve ekonomik istikrara ulaşabilmesi için hep birlikte "evet" diyeceğiz. Aslında 16 Nisan'da halk kendine oy verecek. Çünkü hükümeti doğrudan belirleyecek olan halkımız. Hükümetin kim olması gerektiğine artık millet doğrudan karar verecek. 16 Nisan bizim için, ülkemiz için, milletimiz için son derece kritik bir süreç. Kim ne derse desin, halk ne derse o olacaktır. Biz hep milletimize güvendik. Bu millet ne eylerse güzel eyler diyoruz" şeklinde konuştu.

Milletvekili Balta daha sonra Teknik Elemanlar Derneği Trabzon Şubesi olağan kongresine katıldı. Mesleği Maden Mühendisi olan Milletvekili Balta genel kurulda derneğe üye yapılırken yaptığı konuşmada memnuniyetini dile getirerek, dernek yöneticilerine teşekkür etti.

Ak Parti Trabzon Milletvekili Muhammet Balta:

Ak Parti Trabzon Milletvekili Muhammet Balta:

Ak Parti Trabzon Milletvekili Muhammet Balta:

Kaynak:IHA