Ak Parti'de Bayramlaşma

Ak Parti'de Bayramlaşma
Ramazan Bayramı dolayısıyla Ak Parti Rize il başkanlığının düzenlemiş olduğu bayramlaşma programı Merkez ilçe binasındaki toplantı salonunda yapıldı.

Bayramlaşma Programında Rize Milletvekili Lütfü Çırakoğlu, Çaykur Genel Müdürü Ekrem Yüce ile samimi görüntüler oluşturması dikkat çekti.

15.jpg

Bayramlaşma programına İl Başkanı Hasan Karal, İstanbul Milletvekili Nusret Bayraktar, Rize Milletvekili Lütfi Çırakoğlu, Rize Eski Milletvekilleri Abdülkadir Kart, İmdat Sütlüoğlu ve İlyas Çakır, Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı,  İl Yönetim kurulu, İl Gençlik ve Kadın Kolları, ilçe başkanları, belediye başkanları ve birçok partili katıldı.

6.jpg

Çok yoğun bir şekilde geçen bayramlaşma programının ardından AK Parti Rize İl Başkanı Hasan Karal beraberinde Rize Milletvekili Lütfi Çırakoğlu, İstanbul Milletvekili Nusret Bayraktar, Rize Eski Milletvekilleri Abdülkadir Kart, İmdat Sütlüoğlu ve İlyas Çakır, Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı ile birlikte bir açıklama yaptı.

5.20090922120756..jpg

Karal yaptığı açıklamada, Bu bayramımızın özelde Rize’mize genelde ülkemize ve tüm İslam alemine hayırlar getirmesini cenabı Allah’tan niyaz ederim.

Bugünde çok büyük bir coşkuyla ve heyecanla bir bayramı daha kutlamanın sevincini yaşadıklarını belirten Karal, ‘’bu bayramlaşma programımıza teşrif eden tüm teşkilat mensuplarımızın ve hemşerilerimizin bir kez daha bayramını tebrik ediyorum. Ak Parti Rize teşkilatları olarak birlik ve beraberlik ruhu içerisinde her zaman olduğu gibi bundan sonra da geçmişe bakarak değil, her zaman geleceği düşünerek çok daha güzel işlere imza atmanın düşüncesi ve niyeti içerisindeyiz.Teşkilatımızın tüm fertleri olarak milletvekillerimizden ilçe başkanlarımıza, köy ve mahalle başkanlarımıza kadar bundan sonra büyük bir seferberlik başlatarak, partimize mensup olsun veya olmasın tüm hemşerilerimize ulaşmayı amaç edinmekteyiz. Bu bayramımızın da bu anlayışımıza bir başlangıç olmasını temenni ediyorum’’ dedi.