Ak Parti’de Fındıklı’ya Güven, Pazar’da Bal Var

Ak Parti’de Fındıklı’ya Güven, Pazar’da Bal Var
AK Parti Rize Kadın Kolları 4. Olağan kongreleri, Fındıklı ve Pazar ilçesiyle devam etti.

AK Parti Rize Kadın Kolları 4. Olağan kongreleri bugün gerçekleştirilen Fındıklı ve Pazar kongreleriyle devam etti. Fındıklı’da Alev Güven, Pazar’da ise Gönül Bal başkanlığa seçildi.

Kadın kolları, 4.  Olağan kongrelerle kadrolarını yenilemeye ve güçlendirmeye devam ediyor. Bugün ilk olarak Fındıklı kongresi yapıldı. Tek adayla gerçekleştirilen kongrede Alev Güven ilçe kadın kolları başkanlığına seçildi.

Fındıklı Belediyesi Sosyal Tesislerinde yapılan kongreye; İl Başkan Yardımcısı Himmet İstif, Ak Parti Genel Merkez MKYK Üyesi Ak Parti Rize İl Kadın Kolları Başkanı Nuran Alim, Fındıklı İlçe Başkanı Süleyman Toraman, Fındıklı Belediye Başkanı Adnan Özbalaban, Eski İl Başkanı Hikmet Ayar, Eski Teşkilat Başkanı Harun Mertoğlu ve çok sayıda teşkilat mensubu katıldı.

Saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasıyla başlayan kongrede faaliyet raporunun okunmasının ardından protokol konuşmalarına geçildi.

ak-parti-rizede-kadin-kollari-kongreleri-devam-ediyor-3.jpg

Fındıklı İlçe Başkanı Ali Süleyman Toraman, buradaki konuşmasında, Fındıklı teşkilatlarının her seçimde oy oranlarını arttırarak yoluna devam ettiğini belirterek, "İlçe kadın ve gençlik kollarımızla birlik beraberlik içerisinde Fındıklıda oy oranımızı arttırarak büyük başarılara imza attık. Yeni kadın kolları yönetimimizle birlikte de bu çalışmalarımıza devam edip fındıklıda ki başarı çıtasını yükselteceğiz." ifadelerini kullandı.

Ak Parti Genel Merkez MKYK Üyesi Ak Parti Rize İl Kadın Kolları Başkanı Nuran Alim ise konuşmasında "Kongrelerimiz yenilenme ve güçlenme süreçlerimizdir. 4.  Olağan kadın kolları kongrelerimizle birlikte yeni kadrolarla daha güçlü bir şekilde yolumuza devam edeceğiz. Yeni Türkiye yolunda yeni kadrolarla bugüne kadar elde etmiş olduğumuz başarıların üstünde bir başarı ortaya koymak için çalışacağız." şeklinde konuştu

Protokol konuşmalarının ardından seçimlere geçildi. Seçimlerde tek aday olan Alev Güven Fındıklı kadın kolları başkanlığı görevine seçildi.

ak-parti-rizede-kadin-kollari-kongreleri-devam-ediyor-4.jpg

Fındıklı'daki kongrenin ardından Pazar kongresi başladı.  Pazar Belediyesi konferans salonunda yapılan kongreye; İl Başkan Yardımcıları Himmet İstif, Erdal Genç, Ak Parti Genel Merkez MKYK Üyesi Ak Parti Rize İl Kadın Kolları Başkanı Nuran Alim, il yönetim kurulu üyeleri, Pazar Ak Parti İlçe Başkanı Nurettin İnce, Pazar Belediye Başkanı Ahmet Basa, Eski İl Başkanı Hikmet Ayar, Eski Teşkilat Başkanı Harun Mertoğlu, Pazar AK Parti Eski İlçe Başkanı Sabri Aydoğdu ve çok sayıda teşkilat mensubu katıldı.

AK Parti Pazar Kadın Kolları 4. olağan kongresinde mevcut başkan Gönül Bal yeniden başkanlığa seçildi.

ak-parti-rizede-kadin-kollari-kongreleri-devam-ediyor-2.jpg

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan kongrede faaliyet raporunun okunmasının ardından protokol konuşmalarına geçildi. Protokol konuşmalarının ardından yapılan seçimlerde mevcut başkan Gönül Bal, yeniden Pazar İlçesi Kadın Kolları Başkanlığına seçildi.

Gönül Bal kongrede yaptığı konuşmada "Ekibimle birlikte zor ama bir o kadarda güzel süreçlerden geçtik. 3 yerel, 4 genel, 2 referandum 1’de Cumhurbaşkanlığı seçimleri geçirdik. Bu seçimlerde de Pazar’da başarılı sonuçlar aldık. Beni bu yolda yalnız bırakmayan destekleyen ve tekrar göreve layık gören parti teşkilatıma teşekkür ediyorum. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada kadın kolları olarak elimizden gelen gayreti ortaya koyarak Pazar'ımızın oylarını çoğaltmak için çalışacağız." dedi.

ak-parti-rizede-kadin-kollari-kongreleri-devam-ediyor-1.jpg