Ak Parti'de İlk Kongre Başbakanın İlçesinde

Ak Parti'de İlk Kongre Başbakanın İlçesinde
Ak Parti Rize teşkilatında ilk kongre, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın ilçesi Güneysu'da yapıldı.

AK Parti Rize İlçe Gençlik Kolları kongreleri başladı. Kongrelerin ilki Güneysu ilçesinde gerçekleştirildi. Mevcut başkan Hakan Aygün, 3. kez aday olduğu ve tek listeyle gidilen kongrede yeniden başkanlığa seçilerek güven tazeledi.

9.20110731030632..jpg

Güneysu Öğretmenevinde gerçekleştirilen kongreye, AK Parti'nin Rize Güneysulu Kocaeli Milletvekili Zeki Aygün, AK Parti Rize İl Başkanı Hikmet Ayar, AK Parti Güneysu İlçe Başkanı Halil Turan, AK Parti Rize İl Gençlik Kolları Başkanı İshak Alim, İl Gençlik Kolları Yönetim Kurulu üyeleri ve partililer katıldı.

3.20110731024629..jpg

AK Parti Rize İl Gençlik Kolları Başkanı İshak Alim, "AK Parti Rize İl Gençlik Kolları kongrelerimizi liderimizin ilçesi olan Güneysu’da başlatmayı uygun gördük. AK Parti gençleri olarak ne mutlu bize ki gençlik kollarından yetişmiş bir liderin partisinde siyaset yapmanın mutluluğunu yaşıyoruz." dedi.

AK Parti Rize İl Başkanı Hikmet Ayar, kongrelerin yeniden tazelenme yeri olduğunu belirterek, "Yeniden göreve seçilen arkadaşlarımız aynı heyecanla çalışmalarına devam edeceklerdir. Kongremiz Güneysu’muza ve Rize’mize yeniden güç katacaktır." dedi.

hikmet-ayar-ak-parti-rize-il-baskani.jpg

AK Parti Kocaeli Milletvekili Zeki Aygün ise, "Güneysu'nun bir evladı olarak burada olmaktan mutluyum. Yeni Camii Köyü'nde çocukluğumu geçirdim ve ilkokulu Adacamii okulunda bitirdim. Şimdi de başbakanımızla beraber halka hizmet için buradayız. Gençlik Kolları Başkanı Hakan Aygün'de gördüğüm heyecanın başarıya dönüşeceğini biliyorum." dedi.

9 yıllık Ak Parti iktidarında 70 yılda yapılamayanların 7 yılda yapıldığını belirten Aygün sözlerini şöyle sürdürdü: "Hizmette her şeyi 3’e katladık. Biz siyaseti bir koltuk yarışı veya bir makam yarışı için değil, hizmet yarışı için yaptık. Siyaset eşittir hizmettir. Bunu hizmet olarak algılarsan 70 yılda yapılamayanı 7 yılda yaparsın."

zeki-aygun.jpg

Güneysu İlçesi Gençlik kolları Hakan Aygün Başkanlığında oluşan yönetimde şu isimler yer aldı: Zeki Bıyık, Bekir Sancaktutan, Zafer Kar, Ebu Talip Hanedar, Ali Kara, Yekta Karslı, Yakup Tarakçı, Mustafa Kaba, Arslan Tarakçı, Mehmet Can Hekim, Cengiz Banabak, Murat Aydın, Engin İnce ve Osman Kanbur.

1.20110731024606..jpg

2.20110731024616..jpg

5.20110731025136..jpg