AK Parti’den Gençlere Büyük Fırsatlar

AK Parti’den Gençlere Büyük Fırsatlar
AK Parti Rize Milletvekili Adayı Osman Aşkın Bak; "Yeni iş kuran gençlere 50 bin lira karşılıksız destek ve 100 bin lira faizsiz kredi desteği vererek, 3 yıl gelir vergisi muafiyeti sağlayacaklarını belirtti.

Seçim çalışmaları kapsamında üniversite öğrencileriyle bir araya gelen AK Parti Rize Milletvekili Adayı Osman Aşkın Bak; "Yeni iş kuran gençlere 50 bin lira karşılıksız destek ve 100 bin lira faizsiz kredi desteği vererek, 3 yıl gelir vergisi muafiyeti sağlayacağız. Bunun yanında ilk kez iş bulan her gencin maaşının bir yıl süreyle devlet tarafından karşılanmasını sağlayacağız” dedi.

Rize’de görmüş oldukları ilgiden hoşnut olduklarını söyleyen Bak, vatandaşların olumlu tepkiler aldıklarını belirtti.

2-025.jpg

VATANDAŞTAN GELEN TEPKİLER OLUMLU

Seçim beyannamesindeki vaatlerin sokakta karşılığını bulduğunu ifade eden Bak, “Sokaktaki tepkiler gerçekten çok olumlu. Sayın Başbakanımızın açıklamış olduğu seçim beyannamemizde gençler, kadınlar, emekliler ve esnaflar için söylenen pek çok proje ve vaat gerçekten karşılığını bulmuş durumdadır. Ayrıca vatandaşlarımız istikrara ve güvene olan ihtiyaçlarını ifade ediyorlar. İstikrarın gelmesi için yoğun bir şekilde destek veriyorlar. Vatandaşlarımız, bir an önce ülkenin istikrara kavuşması gerektiğini ve bunun da AK Parti’yle olacağını görüyorlar. 1 Kasım seçimlerinde Rize’de güzel bir sonuç elde edeceğimize inanıyorum. 7 Haziran seçimlerinde yüzde 68’lik oy oranıyla Türkiye birincisi olmuştuk.  Bu seçimlerde de oyumuzu arttırarak yeni bir başarıyı daha Rize’nin elde edeceğine inanıyoruz. AK Parti’nin ülke genelinde yapmış olduğu çalışmalarla da bu trendin artmış olduğunu görüyoruz” dedi.

gokhan-aksu.jpg

HEDEF İSTİKRARLA BÜYÜYEN TÜRKİYE

Türkiye’nin istikrarını devam ettirmek hedefinde olduklarını belirten Bak, “Hedefimiz büyüyen gelişen bir Türkiye ve ülkemizin istikrarıdır. Yaptığımız seçim çalışmalarından memnunuz, vatandaşlarımız da bizden memnun. 7 Haziran seçimlerinde sandığa gitmeyen, kızıp da oy vermeyen vatandaşlarımızdan olumlu tepkiler alıyoruz. Sandığa gideceklerini ve destek vereceklerini ifade ediyorlar. Bu sayı giderek artıyor. Ülkenin istikrarı için Rize gerçekten büyük bir destek veriyor” diye konuştu.

AK PARTİDEN GENÇLERE BÜYÜK FIRSATLAR

Gençlerle bir araya geldiklerini ve projelerinden bahsettiklerini söyleyen Bak, “Bu gün Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi’ndeki gençlerle sohbet ettik. Onlara yeni iş kuran gençlere 50 bin lira karşılıksız destek, 100 bin lira faizsiz kredi desteği, yeni iş kuran gençler için 3 yıl gelir vergisi muafiyetinden bahsettik. Ayrıca ilk kez iş bulan gencin maaşının devlet tarafından ödeneceğini anlattık. Projelerimiz gençlerimiz tarafından ilgiyle karşılandı. Sonrasında ilimizde olan beden eğitimi öğretmenleriyle bir araya geldik. Onların okul sporlarıyla alakalı yaptıkları çalışmaları değerlendirdik. Rize’deki spor ailesinin konularını ele aldık” şeklinde konuştu.