Ak Partili Belediye Başkanı, Başkanlığı CHP’ye Verdi!

Ak Partili Belediye Başkanı, Başkanlığı CHP’ye Verdi!
Rize'nin Ardeşen ilçesinin Ak Partili Belediye Başkanı Hakan Gültekin, Başkanlık vekaletini CHP'li Meclis Üyesi Muharrem Yerebakan'a bıraktı.

Cumhuriyet tarihinde gerçekleşmemiş olay Ardeşen de gerçek oldu, Geçtiğimiz yerel seçimlerde Ak Partiden Ardeşen Belediye Başkanı seçilen Hakan Gültekin Başkanlık Koltuğunu CHP’li meclis üyesine devretti.

Başkan Gültekin göreve geldiği günden bu güne şeffaf belediyecilik ilkesini en iyi şekilde yürütme kararı alarak, yola çıktığını ve bu doğrultuda yenilikçi fikirleri süreç içerisinde uygulamaya koyduğunun göstergesi olarak, eşi benzeri görülmemiş bir siyasi güvenilirliğe de imza atmış oldu.

AK Partili Ardeşen Belediye Başkanı Hakan Gültekin, bir dizi görüşmeler için şehir dışına çıkarken, Belediye Başkan Vekilliği görevini, CHP’li Belediye Meclis Üyesi Muharrem Yerebakan’a verdi.

Konuyla ilgili kısa bir açıklama yapan CHP’li Ardeşen Belediye Başkan Vekili Yerebakan, “Muhalefete başkanlık teklif edilmesini ben daha önce duymadım ve görmedim. Bu bir ilk., Ardeşen belediye başkanı demokrasinin en güzel örneğini burada yaptı. Diğer belediyelerde bunu örnek almalılar. Hakan Başkanın yaklaşımı çok şeffaf ve ben çok olumlu buluyorum. Bu bir ilk ancak devamı da gelecektir. Biz kendisine güveniyoruz o da bize güveniyor. Halkın istediği de bu en iyi hizmet için el ele vermek.” şeklinde konuştu.

Haber: Ömer Faruk Zenginal