Ak Partili Gençlerden, Huzurevi'ne Ziyaret

Ak Partili Gençlerden, Huzurevi'ne Ziyaret
Ak Parti Rize İl Gençlik Kolları, Fındıklı Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezini ziyaret ederek, huzurevi sakinlerinin sorunlarını dinledi ve Kurban Bayramlarını kutladı.

Ak Parti Rize İl Gençlik Kolları Sosyal Politikalar biriminin düzenlediği ziyarette, tek tek huzurevi sakinlerinin ellerini öpen gençler, davranışlarıyla gönül aldı, huzurevi sakinlerinin hal hatırlarını sordu ve kendilerine ikramlarda bulundu. 

Ziyaretle ilgili Sosyal Politikalar Başkanı Mehmet Akif Kar, yaptığı açıklamada, "Peygamberimiz Hz. Muhammed (SAV)’in ‘Yaşlılarımıza hürmet ve ikram, Allahü Teâlâ’ya saygıdandır.’ hadisinin bir gereği olarak bu ziyareti gerçekleştirdik" dedi.

Kar, ayrıca, Bayramı yalnız ve sıcak aile ortamından uzakta geçirecek olan huzurevi sakinlerini ziyaret ederek, onların hem gönüllerini hem de dualarını aldıklarını kaydetti.

ak-parti-rize-il-genclik-kollari-findikli-huzurevi’ni-ziyaret-etti-(8).jpg

Huzurevine gerçekleştirdikleri ziyaretle ilgili konuşan AK Parti Rize İl Gençlik Kolları Başkanı Abdullah Oğuz Hut ise, bayramlarda özellikle büyüklerin unutulmaması gerektiğini ve mutlaka fırsat buldukça yaşlıların ziyaret edilmesi gerektiğini söyledi. Tüm Rizelilerin de Kurban Bayramını kutlayan Hut, ziyaretlerin devam edeceğini söyledi.

ak-parti-rize-il-genclik-kollari-findikli-huzurevi’ni-ziyaret-etti-(1).jpgak-parti-rize-il-genclik-kollari-findikli-huzurevi’ni-ziyaret-etti-(2).jpgak-parti-rize-il-genclik-kollari-findikli-huzurevi’ni-ziyaret-etti-(3).jpgak-parti-rize-il-genclik-kollari-findikli-huzurevi’ni-ziyaret-etti-(4).jpg

ak-parti-rize-il-genclik-kollari-findikli-huzurevi’ni-ziyaret-etti-(5).jpgak-parti-rize-il-genclik-kollari-findikli-huzurevi’ni-ziyaret-etti-(6).jpgak-parti-rize-il-genclik-kollari-findikli-huzurevi’ni-ziyaret-etti-(7).jpg