Ak Parti’nin 17. Yaşına Bisikletli Kutlama

Ak Parti’nin 17. Yaşına Bisikletli Kutlama
AK Parti Ankara İl Gençlik Kolları üyeleri, AK Partinin 17. Kuruluş yıldönümünü kutlamak için 1. Türkiye Büyük Millet Meclisi'nden AK Parti Genel Merkezine...

AK Parti Ankara İl Gençlik Kolları üyeleri, AK Partinin 17. Kuruluş yıldönümünü kutlamak için 1. Türkiye Büyük Millet Meclisi'nden AK Parti Genel Merkezine pedal çevirdi.

AK Parti Ankara İl Gençlik Kolları üyeleri, AK Parti'nin 17. kuruluş yıldönümünü bisiklete binerek kutladı. Üyeler, 1. Türkiye Büyük Millet Meclisi binasından AK Parti Genel Merkezine kadar pedal çevirdi. Bisikletli kutlamaya katılanlardan AK Parti Ankara İl Gençlik Kolları Başkanı Ali Osman Özdemir, "Bugün 14 Ağustos, partimizin kuruluş yıldönümü. Bugün, "Artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak" diyen, Cumhurbaşkanımız, liderimiz Recep Tayyip Erdoğan'ın AK Parti'yi, Erdemliler Hareketini bir siyasi parti organizasyonu haline getirdiği gün. Bugün biz, Ankara Gençlik Kolları olarak, bisikletle, pedal çevirerek ilk meclisten genel merkezimize doğru yol aldık" dedi.

"GENÇ İŞİ BİR ETKİNLİKLE KUTLAMAK İSTEDİK"

Özdemir sözlerini şöyle sürdürdü:

"Biz Gençlik kolları olarak, partimizin kuruluş yıldönümünü "genç işi" bir etkinlikle kutlamak istedik. "Gelenekten geleceğe, ilk günkü aşkla" temalı bu etkinliğimizde amacımız, arkadaşlarımızla birlikte eğlenceli vakit geçirip bisiklet sürüp aynı zamanda da partimizin kuruluş yıldönümü kutlamak."

"Bugün 17 yıllık tarihinde yargı, askeri darbe girişimi ve bugün, ekonomik bir savaşla karşı karşıya kalan partimizin her daim arkasında milletimiz var olmuştur" diyen Özdemir, "Tıpkı, Kurtuluş Savaşı yıllarında birinci Meclis'in temsilcileri nasıl Milletten seçildiyse ve milli ise bugün, Milletin bağrından çıkan Partimiz, AK Parti de o derece millidir ve bu hareketin milletimizden aldığı destek de hareket de devam edecek. İnşallah, Partimizin nice yıllarında birlikte, yine hep bir arada kutlayacağız" ifadesini kullandı.

Partililer, bisikletle AK Parti Genel Merkezine geldikten sonra, bina önünde Türk Bayrağı açtı.

(Emre Yüzügüldü/İHA)

Kaynak:IHA