AK Parti’nin Rizeli Samsun İl Başkan Yardımcısı Hut’un Anne Acısı

AK Parti’nin Rizeli Samsun İl Başkan Yardımcısı Hut’un Anne Acısı
AK Parti Samsun İl Başkan Yardımcısı Rizeli iş adamı İsmail Hut’un vefat eden annesi Rize’de ebediyete uğurlandı.

AK Parti Samsun İl Başkan Yardımcısı Rizeli iş adamı İsmail Hut ile Anadolu Bankası Eski Müdürü Emekli Köksal Hut’un annesi Asiye Hut (90), uzun bir süredir tedavi gördüğü hastalığa yenik düşerek Hakk’a yürüdü.

Merhume Hut için bugün Öğle Namazını müteakip Hamzabey Mahallesi Camii’inde cenaze namazı kılındı. Cenazeye Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, AK Parti Rize Eski İl Başkanı ve 27. Dönem Rize Milletvekili Adayı Muhammed Avcı, AK Parti Rize Merkez İlçe Başkanı İshak Alim, AK Parti Rize ve Samsun İl Yönetim Kurulu Üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

Kasap ve Avcı’nın taziyede bulunduğu Hut kardeşler, namaz öncesi ve sonrasında taziyeleri kabul etti. Merhume Hut’un naaşı kılınan namazın ardından defnedildi.

ak-parti’nin-rizeli-samsun-il-baskan-yardimcisi-hut’un-anne-acisi-(3).jpgak-parti’nin-rizeli-samsun-il-baskan-yardimcisi-hut’un-anne-acisi-(2).jpgak-parti’nin-rizeli-samsun-il-baskan-yardimcisi-hut’un-anne-acisi-(4).jpgak-parti’nin-rizeli-samsun-il-baskan-yardimcisi-hut’un-anne-acisi-(5).jpg

ak-parti’nin-rizeli-samsun-il-baskan-yardimcisi-hut’un-anne-acisi-(6).jpgak-parti’nin-rizeli-samsun-il-baskan-yardimcisi-hut’un-anne-acisi-(1).jpgak-parti’nin-rizeli-samsun-il-baskan-yardimcisi-hut’un-anne-acisi-(7).jpg