Ak Parti'nin Yeni İl Başkanı Günnar

Ak Parti'nin Yeni İl Başkanı Günnar
İl Başkanı Ahmet Metin Genç'in istifa etmesiyle boşalan Trabzon Ak Parti İl Başkanlığı'na Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından atanan isim belli oldu. İşte o isim...

Ahmet Metin Genç'in Genel Merkezin istifasını istemesinin ardından İl başkanlığı için görüşülen 5 aday içinden AK Parti Trabzon İl Başkanlığı görevine Dr. Dt.  Adnan Günnar atandı.

Önce AK Parti Teşkilat Başkanı Ekrem Erdem ile daha sonra AK Parti Genel Merkezi'nde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile bir araya gelen adaylar içinde Başbakan Erdoğan tercihini Adnan Günnar'dan yana kullandı.

Adnan Günnar'ın  il başkanlığına atanması ile Trabzon Ak Parti’de yeni bir yapılanmaya gidecek.

Trabzon Ak Parti İl Başkanlığı'na atanan Dr. Dt. Adnan Günnar'ın ilk sözleri;

Çok zor bir görev üstlendim. Bütün partililerimizle el ele kol kola gönül gönüle olacağım. Başbakanımızın bana görev verirken öteki arkadaşlarımızın destekleri çok anlamlıydı. Dünyanın liderinden böyle bir görevi almanın sorumluluğu çok büyük. Hem Başbakanımıza hem partililerimizi hem de bütün Trabzonlulara teşekkür ediyorum.

Dr. Dt. Adnan Günnar Kimdir?

1966 Akçaabat doğumlu. İlk ve Orta öğrenimini Trabzon'da tamamladı. 1990 yılında Atatürk Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesini bitirdi. 1991 yılında aynı üniversitenin Ortodonti Anabilim Dalına Araştırma Görevlisi olarak girdi. Doktorasını 1996 yılında tamamladıktan sonra Sağlık Bakanlığına geçerek Trabzon'a nakletti. 1997 yılında Trabzon Diş Hekimleri Odası Yönetim Kuruluna seçildi. 3 dönem II. Başkanlık yaptıktan sonra 2003 yılında yapılan seçimle Oda Başkanı oldu ve halen başkanlık görevini yürütmekte.

T.C. Sağlık Bakanlığı Trabzon Ağız ve Diş Sağlığı Merkezine 2003 yılında başhekim olarak atandı. 3 yıl başhekimlik görevini yürüttükten sonra 2006 yılında başhekimlik ve memuriyetten ayrıldı.