AK Parti’ye Teveccüh Artarak Devam Ediyor

AK Parti’ye Teveccüh Artarak Devam Ediyor
AK Parti Rize’de üye başvuruları yoğun katılımla devam ediyor.

AK Parti Rize İl Başkanı Hikmet Ayar, “Milletin özlemlerinden doğan, tabelasını milletin astığı partimize hamdolsun teveccüh artarak devam ediyor” dedi.

AK Parti Rize İl Başkanlığı Şehir Buluşmaları Programlarının 2.’sini AK Parti Grup Başkanvekili ve Gaziantep Milletvekili Abdülhamit Gül’ün katılımıyla gerçekleştirdi. Bu kapsamda AK Parti Rize İl Başkanlığını da ziyaret eden Abdülhamit Gül’ün katılımıyla farklı siyasi partilerden ayrılarak, AK Parti’ye geçmek isteyen ve ilk defa üye olmak isteyenlere rozet takdim töreni yapıldı.

Törene, AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı ve Rize Milletvekili Muhammed Avcı, İl Başkanı Hikmet Ayar, İl Koordinatör Milletvekili Adnan Günnar, Rize Milletvekili Av. Harun Mertoğlu, İl Kadın Kolu Başkanı Sema Yağcıtekin, İl Gençlik Kolu Başkanı Arif Berber ve teşkilat mensupları eşlik etti.

İl Başkanı Hikmet Ayar yaptığı açıklamada “Bugün burada yaptığımız sembolik bir tören yüzlerce katılımcıdan sadece bir kaçına rozetlerini takdim ettik. Kuruluşundan günümüze partimize gönül veren, teveccüh gösteren tüm gönüldaşlarımıza sonsuz şükranlarımızı sunuyoruz. Milletin özlemlerinden doğan, tabelasını milletin astığı partimize hamdolsun teveccüh artmaya devam ediyor. İl Başkanlığımızın kapısı tüm vatandaşlarımıza açık. Partimiz ötekileştirmeden, ayrıştırmadan kucaklayıcı, birleştirici ve bütünleştirici vizyonuyla yoluna devam ediyor” dedi.

Üyelik başvurusunda bulunan vatandaşların AK Parti rozetlerini AK Parti Grup Başkanvekili, Gaziantep Milletvekili Abdülhamit Gül, İl Koordinatör Milletvekili Adnan Günnar, Rize Milletvekili Av. Harun Mertoğlu, İl Kadın Kolu Başkanı Sema Yağcıtekin ve İl Gençlik Kolu Başkanı Arif Berber takdim etti.

ak-partiye-teveccuh-artarak-devam-ediyor.jpg

Kaynak:Zeynep TAYLAN

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
12 Yorum