Ak Parti'yi Rize'de En Çok Zorlayan 3 Yer

Ak Parti'yi Rize'de En Çok Zorlayan 3 Yer
Ak Parti Rize İl Başkanı Hikmet Ayar, 30 Mart seçimlerinde Rize'de kazanmalarına rağmen en çok zorlandıkları 3 bölgeyi açıkladı. İşte Ak Parti'nin Rize'de en çok zorlandığı 3 bölge:

Rize'de Kalkandere ilçesi dışındaki 17 belediyeyi kazanan Ak Parti'de, İl Başkanı Hikmet Ayar, seçim kazandıkları 17 yerde en çok zorlandıkları 3 yeri açıkladı.

Yerel seçimlerde en çok zorlandıkları 3 yer olarak Derepazarı, Tunca ve Madenli'yi gösteren Ayar, konu hakkında şu değerlendirmelerde bulundu: Bizi en çok zorlayan 3 yer oldu. Bunlardan bir tanesi Tunca beldesi ki bizden aday adayı olmuş bir kardeşimiz akrabalık bağlarını kullanarak başka bir partiden aday olmuştur. Ama hamdolsun ki orada da bizim adayımız 85 oy fakla kazanmıştır.

Yine bizi en çok zorlayan bir başka belde Madenli olmuştur. Orada maalesef bizim belediye başkanımız aday adayı olmuş aday olamayınca başka partiden aday olmuştu. Oradaki fark da bir belde ölçeğinde iyi bir farktır.

Yine bizi en çok zorlayan ilçemiz Derepazarı'dır. Burada yine bizim belediye başkanımız aday olamayınca bağımsız aday olmuştur. Ben Şaban bey adına da  çok üzüldüm. 15 sene belediye başkanlığı yapmış bir kardeşimizin bu duruma düşmesini bende arzu etmezdim çünkü 3. oldu. 2. bile olamadı.