Ak Rize, Yeniden Türkiye 1.'liği Peşinde

Ak Rize, Yeniden Türkiye 1.'liği Peşinde
AK Parti Rize Merkez İlçe Başkanı Sadettin Türüt, 7 Haziran genel seçimlerinde hedeflerinin Türkiye birinciliği olduğunu ifade etti.

AK Parti Rize Merkez İlçe Başkanı Sadettin Türüt, Çaykent Belediyesi ve Çaykent Belde teşkilatını ziyaret etti.

Gerçekleşen ziyarette Başkan Türüt'e İlçe Başkan Yardımcıları Fatih Mehmet Köse, Temel Yaşar Hacıömeroğlu ve Hüseyin Özgün eşlik etti.

Başkan Türüt, önce Çaykent Belde Belediye Başkanı Hasan Kara'yı makamında ziyaret ederek, belediyenin yürütmüş olduğu çalışmalar hakkında bilgi aldı. Başkan Kara'ya çalışmalarında başarılar diledi.

sadettin-turut,-caykent-belediyesi-ve-caykent-belde-teskilatini-ziyaret-etti-2.jpg

Belediye ziyaretinin ardından Başkan Türüt ve beraberindeki ekip, Çaykent Belde Teşkilatının düzenlemiş olduğu toplantıya katıldı. Belde Başkanı Hüseyin Şan'dan teşkilat çalışmaları konusunda bilgi alan Türüt, "Teşkilatlarımız bizim can damarlarımızdır. 7 Haziran genel seçimleri öncesi köy, mahalle ve belde teşkilatlarımızda her hafta düzenli bir şekilde toplantılar yaparak, rehavete meyil vermeden hareketliliği ön planda tutmaktayız. Önümüzde çok önemli bir seçim bulunuyor. Bizlerde üzerimize düşeni layıkıyla yaparak, en iyi dereceyle Rize'mizi yine Türkiye birinciliğine yükseltme gayesi içindeyiz. Hep birlikte yeni Türkiye hedeflerimizdeki çalışmalarımızda Allah yar ve yardımcımız olsun" dedi.

sadettin-turut,-caykent-belediyesi-ve-caykent-belde-teskilatini-ziyaret-etti-1.jpg