Ak Teşkilat Evet İçin Yeni Mahalle ve Pehlivantaşı'nda

Ak Teşkilat Evet İçin Yeni Mahalle ve Pehlivantaşı'nda
Ak Parti Rize Merkez İlçe Başkanı Sadettin Türüt ve Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, Yeni Mahalle ve Pehlivantaşı Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi.

Referandum çalışmaları kapsamında Yenimahalle ve Pehlivantaşı Mahallesi sakinleriyle bir araya gelen Ak Parti Rize Merkez İlçe Başkanı Sadettin Türüt, mahallenin sorunları üzerine mahalle muhtarları ve vatandaşlarla görüş alışverişinde bulundu.

18 Nisan'da yapılacak Cumhurbaşkanlığı Sistemi referandumunda neden Evet diyecekleri konusunda vatandaşlara bilgilendirmede bulunan Türüt, bilgilendirmenin ardından "Yapacaklarımız önünde bürokratik direnç daima engel olmuştur. Bürokratik oligarşi Türkiye'nin her kurumunda karşımıza çıkıyor. Bu sistem Allah’ın izniyle bu sorunların da önünü açıyor” dedi.

img_4003.jpg

Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, ise yatırımları mahalle sakinleriyle değerlendirdi. Kasap ayrıca; “Yeni sürece yönelik olarak paylaşımları hep birlikte yapıyoruz, istişare ediyoruz. Hiçbir zaman iyinin sonu yoktur. İyinin düşmanı en iyidir. Birçok çalışmamız uygulama safhasına geçene kadar çok zaman alıyor. Bunun da sebebi bürokrasidir. Meydan projemize 3 yılda kazma vurduk çünkü bürokrasiden dolayı bir binayı almak için iki yıl uğraştım. Yavaş işleyen sistem ve bürokrasi en büyük engelimizdir. Engelleri ortadan kaldırma noktasında 16 Nisan çok önemli bir tarihtir. Bu yüzden elimizden geleni fazlasıyla yapacağız. Bu sorumluluk hepimizindir. Cumhurbaşkanımız bizim teminatımızdır. Beklemediğimiz kötü bir sonuç Cumhurbaşkanımızın ve ülkemizin buruk bir sevinç yaşamasına sebep olacaktır. Bundan dolayı çevremizde kararsız olanlara hizmetlerimizi, yaptıklarımızı anlatacağız” dedi.

Referandum ziyaretlerine ayrıca Belediye Teknik İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Coşkun Yeğen de eşlik etti.

img_4001.jpg

img_4004.jpg

img_4007.jpg

img_4006.jpg

img_3999.jpg

img_3997.jpg

img_3998.jpg