AK Yöneticiler ve Milletvekili Rize'yi Arşınlıyor!

AK Yöneticiler ve Milletvekili Rize'yi Arşınlıyor!
AK Parti Rize Milletvekili Hikmet Ayar ve AK Parti Rize İl Başkanı Muhammed Avcı, Atatürk caddesindeki esnafları ziyaret ederek 7 Haziranda verilen destek için teşekkür ettiler.

İl Başkanı Muhammed Avcı, sadece seçim döneminde sahada olan bir teşkilat olmadıklarını ifade ederken, Milletvekili Ayar ise teşekkürü gerçek sahiplerine iletmek için ziyaretlerde bulunduklarını ifade etti.

AK Parti’de teşekkür ziyaretleri devam ediyor. 7 Haziran seçimlerinde birinci olan Rize’de İl Başkanı Muhammed Avcı ve Milletvekilli Hikmet Ayar, Atatürk Caddesi esnafıyla bira araya gelerek elde edilen birincilikte verdikleri destekten dolayı teşekkür etti. Avcı ve Ayar’a ziyaretleri sırasında il yönetim kurulu üyeleri ve Merkez İlçe Başkanı Murat Saadettin Türüt eşlik etti.

hikmet-ayar-ve-muhammed-avci,-ataturk-caddesindeki-esnaflari-ziyaret-etti-(1).jpg

“Teşekkürü gerçek sahiplerine iletmek için geziyoruz”

AK Parti Rize Milletvekili Hikmet Ayar ziyaretler sırasında yaptığı açıklamada, AK Partinin üst kademelerinden kendilerine iletilen teşekkürü gerçek sahiplerine iletmek için gezdiklerini belirterek, “Atatürk caddesindeki esnafımızı ziyaret ederek 7 Haziranda verilen güçlü destekten dolayı teşekkürlerimizi iletiyoruz. Partimizin en üst kademelerinden bizlere iletilen teşekkürü gerçek sahibi olan esnafımıza, halkımıza, hemşerilerimize iletmek için geziyoruz. Güzelde oluyor esnafımızla sohbet ederek bize iletmek istediklerini dinliyoruz. Esnaflarımız da bu ziyaretlerden dolayı memnun kaldıklarını ifade ediyor.”  dedi.

hikmet-ayar-ve-muhammed-avci,-ataturk-caddesindeki-esnaflari-ziyaret-etti-(2).jpg

AK Parti  seçim odaklı siyaset yapmıyor

AK Parti Rize İl Başkanı Muhammed Avcı ise AK Partinin sadece seçim zamanlarında sahada olmadığını belirterek, “Seçimlerin ardından milletvekillerimizle beraber teşekkür ziyareti için esnafımızı dolaşarak tek tek teşekkür ediyoruz. Seçimden öncede söylediğimiz gibi AK Parti sadece seçim döneminde sahada olan teşkilat yapısına sahip değil. Seçimlerin dışında da milletvekilleriyle, belediye başkanlarıyla, belediye meclis üyeleriyle, il genel meclis üyeleriyle ve teşkilatıyla birlikte sahanın tamamını kapsayan, sahanın tamamında siyaset yapabilen ve seçim odaklı siyaset yapmayan tek parti olma özelliğini devam ettiriyor. Bu özelliğimizi kaybetmemek için sadece seçim dönemine matuf olmamak üzere her dönemde sahada gücümüzü ve  varlığımızı ortaya koyacağız. Bugünde teşekkür ziyareti için esnafımızı dolaşıyoruz. Çok güzelde tepkiler alıyoruz. Milletvekillerimiz, belediye başkanlarımız ve teşkilatımızla birlikte bu çalışmaları aksatmadan devam ettireceğiz.” ifadelerini kullandı.

hikmet-ayar-ve-muhammed-avci,-ataturk-caddesindeki-esnaflari-ziyaret-etti-(3)-001.jpghikmet-ayar-ve-muhammed-avci,-ataturk-caddesindeki-esnaflari-ziyaret-etti-(4)-001.jpg

hikmet-ayar-ve-muhammed-avci,-ataturk-caddesindeki-esnaflari-ziyaret-etti-(5).jpg