Akgül Ankara'da Ses Getirdi

Akgül Ankara'da Ses Getirdi
MHP Genel Başkan Yardımcısı Eskişehir Milletvekili Ruhsar Demirel Dr. Zelkif Akgül çalışmaları Ankara'da ses getirdiğini söyledi

Rize'yi ziyaret ederek Dr.Zelkif Akgül'e çalışmalarında destek veren MHP Genel Başkan Yardımcısı Eskişehir Milletvekili Ruhsar Demirel yaptığı açıklamada "Doktor Zelkif beyin başarılı çalışmaları ve MHP'yi Rize'de getirdiği iddialı nokta Ankara'da ses getirdi. Bunun için destek olmak amacıyla Rize'ye geldim. Doktor beyin adaylığının ve projelerinin Rize'de büyük bir heyecan yarattığını gördüm. İnşallah 31 Mart sabahı onu Rize Belediye Başkanı olarak arayıp tebrik edeceğiz." dedi.

01.20140217191234.jpg

Pazar günü sabah 08.00'da Dr.Zelkif Akgül ve ekibini karşılarında gören Rize Hal esnafı şaşkınlıklarını gizleyemezken Akgül'ün çalışmalarını ve projelerini beğenerek takip ettiklerini söylediler. Hal ziyaretinin ardından Alipaşa, Çiftekavak ve Pehlivantaşı'nda vatandaşlarla bir araya gelip bu mahallelerin sorunları ve projeleriyle ilgili mahalle sakinleriyle sohpet eden Akgül bu mahallelere doğalgaz getirilmesinin hedefleri içinde olduğunu dile getirdikten sonra çalışmalarını akşam Gülbahar mahallesinde ev ziyaretleri ile devam etti.