Akgül El Sıkıştı Orta Camiyi Taşıyacak!

Akgül El Sıkıştı Orta Camiyi Taşıyacak!
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Rize Belediye Başkan Adayı Dr. Zelkif Akgül, belediye başkanı seçilmesi halinde Orta Cami’yi başka bir bölgeye taşıyacaklarını açıkladı.

30 Mart 2014 tarihinde yapılacak yerel seçimler öncesi Rize’de en erken seçim çalışmalarına başlayan siyasi parti olan MHP’de Rize Belediye Başkan Adayı Dr. Zelkif Akgül, seçim çalışmalaırnı ziyaretlerle sürdürüyor.

zelkif-akgul-secim-ziyaretinde-2.jpg

Yeniköy Mahallesinde vatandaşlara ve esnafa ziyarette bulunan Dr. Akgül, “Korkutan Değil Üreten Belediye İçin 53 Proje ile geliyoruz” sloganıyla yola çıktıklarını kaydederek, Rize Belediye Başkanı seçilmesi halinde Eski Orta Camiyi başka bir bölgeye taşıyacakları ifadesinde bulunarak, “Eski Orta Cami yerinden taşınarak o bölge açılacak. Denizden yukarı doğru dere üstü açılıp derenin ve denizin kavuşumu Eski Orta Cami civarından sağlanacak ve yukarı doğru dere yatağı açılıp, yatak etrafı işlek bir bulvar haline getirilecek.” dedi.

zelkif-akgul-secim-ziyaretinde-1.jpg

Akgül, vatandaşlarla esnafın kendilerine gerek gizli gerekse açık destek verdiklerini ifade ederek, “Vatandaş bize çok sıcak bu sefer belediye başkanı ve AKP belediyeciliği mutlaka değişecek. Hemşerilerimizin de bu yönde bize verdikleri desteği gördükçe gücüm ve enerjim artıyor.” diye konuştu.

zelkif-akgul-secim-ziyaretinde-3.jpg

zelkif-akgul-secim-ziyaretinde-4.jpg

zelkif-akgul-secim-ziyaretinde-5.jpg