Akgül: Halkın Oyuna ve Yaradanın Takdirine Bıraktık

Akgül: Halkın Oyuna ve Yaradanın Takdirine Bıraktık
MHP Rize Belediye Başkan Adayı Uzm.Dr Zelkif Akgül, yoğun bir seçim süreci geçiridklerini kaydederek, “Gerisi halkın vereceği oya ve yaradanın takdirine kalmıştır.” dedi.

Seçim çalışmalarının son gününde seçim çalışmalarına devam eden MHP Rize Belediye Başkan Adayı Uzm.Dr Zelkif Akgül ve ekibi, okul ziyaretlerine devam etti. Kavaklı ve Dosmada bulunan Meslek Yüksek Okullarını ziyaret eden Dr Akgül, daha sonra kısa bir şehir turundan sonra TOBB ilköğretim okulundaki miniklerin açtığı semt pazarını ziyaret etti.Burada miniklerden alışveriş yapan Dr. Akgül, 'Biz sizlere ve ailenize hitap edecek iki semt pazarı kuracağız.Bu şehri hepimiz için daha yaşanır hale getirmek için 53 projemiz var.Sizlere iyi bir gelecek için çalışacağız' dedi.

zelkif-akgul-secim-calismasinda-3.jpg

Daha sonra yine şehir turundan sonra ev ziyaretlerine başlayan MHP Rize Belediye Başkan Adayı Uzm.Dr Zelkif Akgül ve ekibi ev ziyaretlerinde 1oooo üzerinde saymaya başladılar. Son hızla çalışan ekip başarıya ulaşmak için yapılması gerekenleri yaptıklarına inandıklarını kaydederek, “Gerisi halkın vereceği oya ve yaradanın takdirine kalmıştır.” dedi.

zelkif-akgul-secim-calismasinda-4.jpg

zelkif-akgul-secim-calismasinda-1.jpg

zelkif-akgul-secim-calismasinda-5.jpg

zelkif-akgul-secim-calismasinda-2.jpg