Akgül, Rize Fakirleştirildi

Akgül, Rize Fakirleştirildi
Mhp Rize Belediye Başkanı Zelkif Akgül, Çay politikaları ile fakirleştirildiklerini belirterek, artık Rize'de belediye başkanını değiştirme zamanı geldiğini söyledi.

Çalışmalarını gündüz esnaf akşam ise ev ziyaretleri ile sürdüren MHP Rize Belediye Başkan Adayı, gündüz Eminettin Mahallesinde esnaf ziyaretlerinde bulundu. Çalışmalarında sürekli projelerini içeren bir broşür ile projelerini anlatan ve burada yaşayan tek aday ve komşuları olduğunu dile getiren MHP Rize Belediye Başkan Adayı şu ifadeleri de bir çok yerde dile getiriyor.

'Rize maalesef Başbakanların arkasına saklanan basiretsiz yöneticiler, milletvekilleri ve belediye başkanları yüzünden gerekli yatırım ve belediyecilik hizmeti alamamıştır. Bizlere ne verilir ise onunla yetinmemiz istenmiştir. Hepimiz az yada çok çay çiftçisiyiz.Çay politikaları ile hem fakirleştirildik, hem de hizmet yerine rant üreten belediyeciliğe mahküm edilerek hizmetten mahrum kaldık.Şimdi ise Rize li hemşehrilerime bir fırsat düştü. Artık belediye başkanını değiştirme zamanları geldi.İktidar partisi rant zihniyetini adayını değiştirerek saklamaya çalışmaktadır. Kazık yediğimiz dükkanın tezgahtarı değişmesi ile dükkandan yediğin kazık değişmez. Dükkan aynı  dükkan.Bu arada akp ile saadet birbirinin ruh ikizidir. Biri gömlek çıkarır diğeri giyer. Bunların bize getirecekleri bir projeleri bile halen yok.

23.20140305090629.jpg

Gelin şehrinizde sıkıntıları da güzellikleri de sizinle beraber yaşayan bir aday olan benimle ve ekibimizle hazırladığımız 53 proje ile Rize yi yaşanabilecek güzel bir şehir haline getirelim.' şeklinde ifadeler ile çalışmalarını sürdürüyor.

01.20140305091207.jpg