Akgül, Rize'de Çıtayı Yükselttik!

Akgül, Rize'de Çıtayı Yükselttik!
MHP Rize Belediye Başkan Adayı Uzm.Dr. Zelkif Akgül adaylığından dolayı diğer partilerin sebebiyle yüksek öğrenimli adaylar getirmek zorunda kaldığını söyledi

MHP Rize İl Başkanı O.Cem Kazmaz ve MHP Rize Belediye Başkan Adayı Uzm.Dr. Zelkif AKGÜL ile İl Başkan Yardımcısı Serkan BİRBEN, Seçim Koordinasyon Başkanı Orhan BAŞDEMİRCİ, MÜSİAD Rize İl Başkanlığını ziyaret etti.
 
MHP heyetini Başkan Mahmut DABAK ile yönetim kurulundan bir heyet karşıladı.Görüşme de ülke ve Rize gündemi ile yerel seçim süreci görüşüldü. Ayrıca MHP'nin 53 projesinden bahsedilip, projenin animasyon görselleri izlenip üzerinde konuşuldu.

00.20140204072702.jpg
 
Akgül açıklamasında, 'Biz yaklaşık 4 ay önce yola girdik. Projelerimizi oluşturduk. Daha kimsenin aklında aday olmak yokken biz çalışmaya başladık. Bizim yaptığımız çalışma daha şimdiden Rize ye katma değer sağladı. Diğer partiler bizim adaylığımızdan sonra adaylık çıtasını yükseltmemiz sebebiyle yüksek öğrenimli adaylar getirmek zorunda kaldı. Bizim yüksek profilli projeler açıklamamız sebebiyle ise diğer partiler henüz proje açıklamamış olmasına rağmen bizim projeleri baz alarak daha iyi proje geliştirmeye çalışmak zorundalar.Yani daha şimdiden yaptığımız hizmet çabası verimini vermeye başladı.' ifadelerini kullandı.

55.20140204072738.jpg
 
Ülke siyaseti, bölücü propagandalar ve rüşvet üzerine MHP il Başkanının birkaç değerlendirmesi oldu. MÜSİAD Rize il Başkanı Mahmut DABAK ise,'Yaptığınız projeler ve animasyonları güzel, bizde benzeri projeler düşünmüştük.Bu projeleri yaparsanız Rize çok şeyler kazanır.Biz bu projeleri beğendik.' şeklinde açıklamalarda bulundu.