Akgül: Rize’ye Ne Gerekiyorsa O Yapılacak

Akgül: Rize’ye Ne Gerekiyorsa O Yapılacak
MHP Rize Belediye Başkan Adayı Zelkif Akgül, olay53’e gerçekleştirdiği ziyarette, “Rize’ye hangi hizmet gerekiyorsa onlar yapılacak” dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Rize Belediye Başkan Adayı Uzm. Dr. Zelkif Akgül, olay53 haber portalına gerçekleştirmiş olduğu ziyarette, 30 Mart yerel seçimlerinde Rize Belediyesi seçimlerini MHP’nin kazanacağını ifade ederek Rize’nin MHP belediyecilik anlayışıyla tanışacağını ve sunmuş oldukları 53 proje ile Rize’nin hangi hizmeti alması gerekiyorsa o hizmeti alacağını kaydetti.

zelkif-akgulden-olay53e-ziyaret-2.jpg

Rize’de seçim çalışmalarına başlayan ilk aday olduğunu ve kamu kurum kuruluşları ile esnaf ve STK ziyaretlerinin haricinde 5 binden fazla ev ziyareti gerçekleştirdiği kaydeden Akgül, Rize’nin ithal adaylardan kazanım görmediğini ve 30 Mart tarihinde yarışacak olan ithal adayların bundan önceki gibi Rize’ye faydası olmayacağını savunarak Rize’de doğmuş, Rize’de büyümüş ve Rize’de yaşamakta olan bir aday olarak Rize’nin tüm sorunlarına ve bu sorunların çözüme kavuşturulması için neler yapılması gerektiğine vakıf olduğunu söyledi.

zelkif-akgulden-olay53e-ziyaret-1.jpg