Akgül'e Göre Rizeliye Zulüm Edildi!

Akgül'e Göre Rizeliye Zulüm Edildi!
Milliyetçi Hareket Partisi Rize Belediye Başkan Adayı Zelkif Akgül ve Belediye Meclis Üyesi Adayları düzenlenen bir programla Fener Mahallesi Halkı’yla buluştu.

Yoğun vatandaş ilgisiyle karşılanan Dr. Akgül, mahalle sakinlerinin sıkıntılarını dinleyerek “Bütün sorunlara ortak çözüm bulmak için hep birlikte çalışacağız” dedi.

Rizeliye zulüm edildiğini dile getiren Dr. Akgül, seçimlerden önce kedi gibi kapıyı çalanların seçimlerden sonra kaplan kesildiğini ifade etti. Akgül “Rize’de insanlar kraldan çok kralcı. Herkes var olan kurallar üzerinden kendi kendilerine görev tebliğ ediyorlar. Resmen vatandaşa eziyet etmekten tatmin oluyorlar. Öyle veya böyle ağalık yapıyorum, zulüm ediyorum düşüncesiyle kendilerini tatmin ediyorlar. Sadece egolarını tatmin ediyorlar başka da hiç bir şey yaptıkları yok” dedi.

HİZMETTE BİLE MAĞDUR ETTİLER

‘Korkutan değil üreten belediyecilik için 53 proje’ diyerek yola çıkan MHP Belediye Başkan Adayı Dr. Akgül, projelerini anlatırken, daha önce Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi’ne katılmak üzere kamulaştırma yaparken halkın mağdur edilmesine dikkat çekerek, “ Halkın refahı, huzuru için yapılacak olan bir hizmette bile halkı mağdur etmeden hareket edemediler. Defalarca dile getirdiğimiz hususu burada daha iyi görüyoruz. Rizelilerle çıktığımız bu yolda, Rize’ye daha iyi bir hizmeti Rizeliler ile beraber planlayarak gerçekleştireceğiz” dedi.