Akgül'e Vatandaştan İlginç Soru

Akgül'e Vatandaştan İlginç Soru
MHP Rize Belediye Başkan Adayı Uzm.Dr Zelkif AKGÜL'e vatandaş ziyaretinde endişeli soru!...Acaba kazanabilirmisiniz?

Çalışmalarını aralıksız sürdüren MHP Rize Belediye Başkan Adayı Uzm.Dr Zelkif AKGÜL, bu gün Gündoğdu da seçim bürosu ve minibüs kooperatifini ziyaret etti.Burada minibüs esnafının dertlerini ve Gündoğdu halkının sıkıntısını dinledi.

Konuşmalar esnasında bir vatandaşın;'Herkes gelip gidiyor ve projelerini anlatıyor. En donanımlı proje sizde. Diğerlerinden biri galiba  sizin projelerden alıntı yapmış gibi.İktidar partisinin projesi ise galiba sadece başbakan.Bize başbakanı gösterip oy istiyorlar. Fakat bu seçimde 10 yıldır yaptığımız hatayı yapmak istemiyoruz.Burada yaşayan ve projeleri ile çalışan bir aday istiyoruz.Saadet partisi bize yine bir eskiyi taze diye getirdi. Biz onları da gördük.Siz eğer bu projeleri yaparsanız, biz hakikaten harika bir şehire sahip olacağız.

23.20140310084001.jpg

Ama içimizde bir endişe var. O da şu ki acaba siz kazanabilirmisiniz? Size destek olmak istiyoruz ama kafamızı karıştıryorlar. Bizim gibi kafası karışık ve kararsız çok seçmen var. Ne yapacağımızı bilemiyoruz.'
 
Bu ifadeler üzerine Dr AKGÜL ise;' Bakın endişe etmenize gerek yok.Sizinle burada yaşayan ben .Sizinle beraber yaşadığımız için sorunları bilen biz. Projelerimizi 5 ay önce hazırladık. Bizim projeler Rize nin en az 30 yıllık geleceğinin sıkıntılarını çözecek ve şehri canlı,sosyo kültürel aktif üretken bir şehir haline getirecek projelerdir.Biz bunları yapmak için azmettik. Bizim bu çalışmamızı gören AKP ve AKP nin bir yan partisi olan saadet bizim çalışmamızın kazanabileceğini görünce bizi bölmek için iş birliği yaptı. Bunu nereden anlıyoruz. Geçen seçimlerde son anda yine oylarını birbirlerine vermelerinden ve eski Rize belediye başkanlarından birinin saadet ile akp nin birlikte hareketi en doğrusudur demeçlerinden anlıyoruz. Sizin kafanızı karıştırmak için kaynağını açıklayamadıkları yüksek meblağlar ile çarşıda çok para harcıyorlar .Biliyorsunuz davul da çok ses çıkarır ama içi boştur. Bizim çalışmamız çok ses çıkarmak üzerine değil çalışmak üzerine ve proje üzerine kurulmuştur.Biz şimdiye kadar 6700 eve ulaştık. Bu ulaşmalarda projelerimizi ve hedefimizi anlattık .Biz evlerde çok iyiyiz.Sizin kafanızı karıştırmalarına aldırmadan en iyi ve sağlam projeler ile 5 aydır gece gündüz çalışan bize yani komşunuz oyu verin ve BU SEFER RİZE DE YAŞAYAN KAZANSIN.'dedi.

24.20140310084016.jpg