Akgül'e Yabancı Basın İlgisi

Akgül'e Yabancı Basın İlgisi
Rize'de en çok çalışan aday olması sebebiyle yerli ve yabancı basın MHP Rize Belediye Başkan Adayı Uzm.Dr Zelkif AKGÜL' ü seçim ofisinde ziyaret etti.

Yabancı basından Alman-İngiliz-Amerikan basının ve Artı bir televizyonunun bulunduğu ekibe röportaj veren Akgül, ülke politikaları ve yerel politika konularına değindi.

Projeler üzerinde ve Rize'nin yerel sorunları üzerinde sorularla giden röportajda Dr AKGÜL'e sorulan sorulardan biri ise 'Ne kadar oy almayı düşünüyorsunuz' oldu.

Bu soruya ise 'Biz bu seçimde kazanmamız için ne oranda oy gerekiyorsa o oranda oy alacağız.' şeklinde cevap veren AKGÜL, şöyle devam etti; 'Biz Rize'ye sonradan gelmedik. Burada doğduk, burada büyüdük ve burada yaşıyoruz. Şehrimizin sorunlarını biliyoruz. Alamadığımız hizmetler ile burada komşularımız ve hemşehrilerimiz ile beraber mağdur olduk.Biz hizmet almak istiyoruz. Bunu maalesef iktidar yapmadı. İş başa düştü ve bunu hep beraber yapacağız. 53 Projemiz ilimizin gelecek en az 30 yıllık ihtiyacını giderecek boyuttadır. Bunu yapacak finansal kaynağı da hesap ettik. Çalışmalarımız devam ediyor. Hiç durmuyoruz. Bize olan ilgi ve tevazu ile sandıktan başarı ile çıkacağımıza eminiz.' şeklinde konuştu.

akgul.jpg