Akhisar Belediyespor Kaçan Puanlara Yanıyor

Akhisar Belediyespor Kaçan Puanlara Yanıyor
Spor Toto Süper Lig’de mücadele eden Akhisar Belediyespor, uzatmalarda kaçan 3 puana üzülüyor. Manisa 19 Mayıs Stadı'nda konuk ettiği Kayserispor’a Mert Nobre’nin 90+3. dakikada kaydettiği gol ile 2-2 berabere kalan yeşil-siyahlılarda yeni hedef Torku Kon

- Spor Toto Süper Lig’de mücadele eden Akhisar Belediyespor, uzatmalarda kaçan 3 puana üzülüyor. Manisa 19 Mayıs Stadı'nda konuk ettiği Kayserispor’a Mert Nobre’nin 90+3. dakikada kaydettiği gol ile 2-2 berabere kalan yeşil-siyahlılarda yeni hedef Torku Konyaspor oldu.

Kayserispor maçında sadece 2 puan kaybettiklerini ancak hedeflerini bildiklerini belirten Akhisar Belediyespor Basın Sözcüsü İbrahim Evren Acar, “Önümüzde daha 4 maç var. Hedefimiz ilk 10 içerisinde olmak. Şu anda bu hedefimizin içerisindeyiz. İnşallah kalan 4 maçta da iyi bir puan alıp, iyi yerlerde olmak istiyoruz” dedi.

Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu ile lig bitiminde masaya oturacaklarını ifade eden Acar, “Teknik direktörümüz Hamza Hamzaoğlu ile sezon başında bilindiği gibi Milli Takım'da görev yapması için Mayıs ayına kadar izin vermiştik. Yeni süreci değerlendirmek için 34. hafta sonunda masaya oturup konuşacağız. Şu anda ligin bitmesini bekliyoruz” diye konuştu.