Akhisar'dan Okan Buruk yalanlaması

Akhisar'dan Okan Buruk yalanlaması
Akhisar Belediyespor Basın Sözcüsü Acar, "Kulüp bünyesine uyacak en iyi hocayı tercih edeceğiz. bizim Okan Buruk'la anlaşmamız söz konusu değil" dedi.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Akhisar Belediyespor'un  basın sözcüsü İbrahim Evren Acar, kulüp bünyesine uyacak en iyi teknik direktörü  seçeceklerini bildirdi.

Acar, yaptığı açıklamada, Hamza Hamzaoğlu'nun görevinden ayrılmasının  ardından gelecek sezon için takımda yer alacak teknik direktör için yönetim  kuruluyla bir araya geleceklerini söyledi. Son 9 senede sadece 2 teknik  direktörle çalıştıklarını hatırlatan Acar, "Bu nedenle teknik direktörlük  seçiminde zorlanacağız. Ancak kulüp bünyesine uyacak en iyi hocayı tercih  edeceğiz" dedi.

Acar, teknik direktörlük için adı geçen Elazığspor Teknik Direktörü Okan Buruk'un takımıyla sözleşmesinin devam ettiğini hatırlatarak, "Dolayısıyla  bizim Okan Buruk'la anlaşmamız söz konusu değil. Sözleşmesi devam eden teknik  adamla veya menajerleriyle görüşmemiz söz konusu olamaz. Biz bu konulara dikkat eden bir kulübüz" diye konuştu.