Akılalmaz Görüntülerin Adresi Belli Oldu - VİDEO

Akılalmaz Görüntülerin Adresi Belli Oldu - VİDEO
Rize'de 10 yaşındaki çocuğun akıl almaz servis şoförlüğü yaptığı görüntülerinin çekildiği ilçe belli oldu. İşte o ilçemiz..

Rize Valiliği tarafından yapılan açıklamada yapılan incelemeler sonucunda haberlere konu olan 10 yaşındaki çocuğun servis aracını kullandığı internet ortamındaki görüntülerin  Güneysu ilçemizde çekildiği ortaya çıkarıldı.

Açıklamada şunlar kaydedildi: Rize İl Jandarma Komutanlığınca, 18 Mart 2011 günü İnternet ortamına düşen "Rize’de 10 Yaşında Servis Şoförü" konulu habere ilişkin yapılan gerekli araştırma neticesinde; Güneysu – Gürgen Köyünde ikamet etmekte olan M.T.isimli şahsa ait 53 …… plakalı Sultan Marka Otobüsün kızı 10 yaşında A.T. tarafından kullanıldığı ve bu görüntülerin internet ortamına düştüğü tespit edilmiştir.

Bu kapsamda servis sahibi şahsa Güneysu Cumhuriyet Başsavcılığınca trafik güvenliğini tehlikeye düşürmekten gerekli yasal işlemler başlatıldı. İl Jandarma Komutanlığı Trafik Ekiplerince gerekli idari trafik para cezası tebliği yapıldı ve servis sözleşmesinin feshinin sağlanması maksadıyla İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından gerekli işlemler başlatıldı.

İŞTE O GÖRÜNTÜLER

İLGİLİ HABERİMİZ

Rize'de 10 Yaşında Servis Şoförü! - VİDEO