Akraba dehşeti: 3 ölü

Akraba dehşeti: 3 ölü
Kastamonu’da akraba olan iki aile arasında çıkan tarla sınırı tartışması cinayetle sonuçlandı. Aynı aileden 3 kişi av tüfeğiyle vurularak öldürüldü, 1 kişi de yaralandı.

Kastamonu’da, akraba olan iki aile arasında bugün sabah saatlerinde tarla tartışması sebebiyle çıkan kavgada kan aktı. Av tüfeğiyle vurulan anne, baba ve oğlunun cesetleri Ankara Adli Tıp'a gönderildi. Hastaneye kaldırılan kızlarının sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

Edinilen bilgiye göre, merkeze bağlı Subaşı mevkisinde bulunan Numanlar köyünde, akraba olan iki aile arasında tarla sınırı tartışması yaşandı. Mehmet T. (52) isimli şahıs ile akrabası olan Yaşar T. arasında çıkan tartışma kavgaya dönüştü. İddiaya göre; Mehmet T., evinden aldığı av tüfeğiyle Yaşar T.'nin evinin bulunduğu adrese giderek av tüfeğiyle Yaşar T. (58) ve ailesine rastgele ateş etti. Baba Yaşar T., eşi Seher T. (55) ve oğulları Hakan (25) çeşitli yerlerinden vurularak olay yerinde hayatlarını kaybetti. Kızları Semra T. (30) ise yaralandı. Semra, Kastamonu Dr. Münif İslamoğlu Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Semra T'nin sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi. Ailesini kaybeden Semra T'nin feryatları yürekleri dağladı.

kastamonuda-akraba-dehseti-1.jpg

Korkunç cinayetlerin ardından katil zanlısı Mehmet T. olay yerinde gelen jandarma görevlileri tarafından gözaltına alındı. Aynı soyadı taşıyan iki aile arasında geçmişe dayanan tarla sınırı tartışmasından dolayı husumet olduğu ve aralarında dün de tartışma yaşandığı öne sürüldü.

Öte yandan hayatını kaybeden Yaşar T'nin Kıbrıs Gazisi olduğu öğrenildi.  Olayla ilgili soruşturma sürüyor.