AKSA ÇORUH Elektrik, Rize Basınıyla İftarda Buluştu

AKSA ÇORUH Elektrik, Rize Basınıyla İftarda Buluştu
Rize, Trabzon, Giresun, Gümüşhane ve Artvin’de kaliteli hizmet veren Aksa Çoruh Elektrik, Rize basınıyla iftar yemeğinde bir araya geldi.

Türkiye’nin en büyük enerji şirketlerinden biri olan ve müşteri odaklı çalışmalarıyla vatandaşlara elektrik tedariği ve kaliteli hizmet sağlayan Aksa Çoruh Elektrik, Rize basınını iftar yemeğinde konuk etti.

Ramada Otel Rize’de gerçekleştirilen iftar yemeğinin ev sahipliğini Aksa Çoruh Elektrik Operasyon Direktörü Arda Hun ve Rize İl Müdürü Tolga Metin yaptı. Rize’nin eşsiz coğrafyası, doğası ve değeriyle birlikte sektörel konular çerçevesinde keyifli bir sohbet gerçekleştirilen iftar yemeğinde Aksa Çoruh Elektrik yetkilileri, şirketin faaliyetleri hakkında da bilgi verdi.

tolga-metin-rize.jpg

Aksa Çoruh Elektrik Perakendenin 2010 yılında bu yana Rize, Trabzon, Giresun, Gümüşhane ve Artvin’de hizmet verdiğini belirten Aksa Çoruh Elektrik Rize İl Müdürü Tolga Metin, “Aksa Çoruh Elektrik olarak; Rize, Trabzon, Giresun, Gümüşhane ve Artvin’de 1 milyon 250 binden fazla aboneye hizmet veriyoruz. Her koşulda müşterimizin yanındayız ve mevzuata uygun tüm taleplerini yerine getirmeye çalışıyoruz” dedi. Aksa Çoruh Elektrik’in Türkiye’nin en büyük şirketleri arasında yer aldığını belirten Metin, “Entegre bir perakende şirketi olan Aksa Çoruh Elektrik Perakende yatırımları, güçlü finansal yapısı, grup şirketleriyle entegre oluşumu ve geniş hizmet ağı ile her daim müşterilerine güven verip kaliteli hizmet sunarak sektöre öncülük etmektedir. Müşteri hizmet merkezlerimizde alanında uzman ekibimizle sunduğumuz abonelik ve devir işlemleri, tahsilat gibi işlemlerin yanı sıra; özel günlerde gerçekleştirdiğimiz iletişim çalışmalarımızla da her an müşterilerimizin yanındayız. Her yıl Türkiye’nin en büyük şirketleri arasında gösterilmemiz de müşteri odaklı çalışmalarımızın bir sonucu” dedi.

Aksa Çoruh Elektrik, bölgedeki kurumlarla iş birliği içinde abonelerinin maksimum kalitede hizmet alması için çalışıyor. Hizmet merkezleriyle vatandaşlara ulaşan Aksa Çoruh Elektrik, abonelerine e-devlet platformu üzerinden de bireysel abonelik başvurusu, borç bilgilerini sorgulama, abonelik fesih başvurusu ve ödeme bilgilerini sorgulama gibi işlemleri de bir arada sunuyor.

tolga-metin.jpgaksa-coruh-elektrik,-rize-basiniyla-iftarda-bulustu-(7).jpgaksa-coruh-elektrik,-rize-basiniyla-iftarda-bulustu-(3).jpgaksa-coruh-elektrik,-rize-basiniyla-iftarda-bulustu-(4).jpgaksa-coruh-elektrik,-rize-basiniyla-iftarda-bulustu-(6).jpgaksa-coruh-elektrik,-rize-basiniyla-iftarda-bulustu-(5).jpgaksa-coruh-elektrik,-rize-basiniyla-iftarda-bulustu-(1).jpgaksa-coruh-elektrik,-rize-basiniyla-iftarda-bulustu-(8).jpg