Aksa Çoruh Elektrik'in Rize Müşteri Hizmet Merkezi yeni yerinde hizmete açıldı

Aksa Çoruh Elektrik'in Rize Müşteri Hizmet Merkezi yeni yerinde hizmete açıldı
Aksa Çoruh Elektrik'in modern ve yenilikçi mimarisiyle dikkati çeken yeni müşteri hizmet merkezi, Rize ili Merkez Portakallık Mahallesi'nde açıldı.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Aksa Çoruh Elektrik, Rize Müşteri Hizmet Merkezi'ni yeni adresine taşıdı.

Müşteri hizmet merkezinde abonelik bilgi güncelleme işlemleri, fatura tahsilatı gibi birçok işlem yapılabiliyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen şirketin Rize İl Müdürü Adem Ertürk, müşterilerine ve abonelerine sundukları hizmetin kalitesini artırmayı hedeflediklerini belirterek, "2010 yılından bu yana sorumlu olduğumuz Rize'de elektrik tedarik hizmetlerini en iyi şekilde sağlayabilmek için kesintisiz çalışıyoruz. Bölgemizde sürekli değişen talepler ve gereksinimler doğrultusunda, Rize halkının ihtiyaçlarını karşılamak üzere düzenlediğimiz yeni müşteri hizmet merkezimizle abonelerimize üst düzey konforlu ve yüksek kalitede bir hizmet sunmayı hedefliyoruz." ifadesini kullandı.

Kaynak:Anadolu Ajansi

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
2 Yorum