Aksa Doğalgaz yeni aboneleri için 4 taksit kampanyası başlattı

Aksa Doğalgaz yeni aboneleri için 4 taksit kampanyası başlattı
Aksa Doğalgaz, yeni abonelere yönelik başlattığı kampanya ile temmuz, ağustos ve eylül aylarında bağlantı bedeline 4 taksit imkanı sunuyor.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Aksa Doğalgaz, abonelerini doğal gaz konforuyla buluştururken sürdürülebilir bir geleceğe katkı sağlamak amacıyla insan ve çevre merkezli çalışmalarını sürdürüyor.

Aksa Doğalgaz'ın faaliyet gösterdiği 27 il, 260 ilçe ve beldede yeni aboneler temmuz, ağustos ve eylül ayları boyunca abone bağlantı bedelini anlaşmalı banka kredi kartlarını kullanarak 4 taksitle ödeyebilecek.

Öte yandan, doğal gaza geçiş yapan aboneler, ısınmada ithal kömüre göre 3,5 kat, elektriğe göre 4,5 kat, mutfakta yemek pişirmede ve sıcak suda tüpe göre 4,5 kat daha ekonomik olan doğal gazı evlerinin her odasında veya isterlerse yalnızca mutfakta kullanabilecek.

Kaynak:AA

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
2 Yorum